Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Chevrolet Aveo Sedan otomatik hakkındaki görüşleriniz?

savas.1991

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
MERHABA. Pıyasadaki araclara bakabıldiğim kadarıyla otv ındırımı ıle kendı butceme en uygun fıyatta aveo dıkkatımı cektı ve almayı dusnuyorum . otv ındırımı ıle 27 000 tl ye gelıyor ?? Alınmaya deger sorun cıkarmayacak bır arac mıdır ? Tavsıyelerınız ???

SoyLeki Savaş kardeşim bende de aveo sedan otomatik 1.4 benzinli var ve yakıtı cok fasla

ne kadar fazla ? biraz örnek verebılır mısın kardesm ? ve alternatıf onerebılcegın bısey varmı =?

imkanın yetiyorsa toyota yaris 1.3 benzinli otomatik ve manuel seçenekleri mevcut bakmanı tavsiye ederim yakıtıda az .

o kadar cok yakıyor mu kı bu aveo ? acıkcası pek bunun ustunde para verme sansm yok da.

Hundai Accent bLu da aSagi yukarı 1 2 fasla bundan birde ona bakmanı tafsiye ederim

musti sende aveo kullandıgını soylemıstın . ortalama sehır ıcerısınde 100 km falan ne kadara gıdıyorsunuz ?

bende var 250 km de 50 tl yaktı sen hesap la 1.5 sene oldu sadece garentiden z rotları degşti bisorun yok suan ben 24.5 almıştım

Üst Alt