Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cezaevi yemek ücretlerini ödeyecek gücüm yok..?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt şimdi ben cezaevinde 20 ay yattım tutuklu olarak mahkeme hala sürüo cezaevinde yemekler ücretliydi günlük 5 tl tutuklulardan almıolar ama hükümlü olunca alıolar şimdi ben hükümlü olup tekrar cezaevinde yatıp çıktım dielim bu 20 aylık ücret 2.700 tl şimdiden birikti artı yatcam sürede eklenip yüklü bi fatura çıkartılacaktır bunu ödeyecek durumum yok ödeyemezsek nolur

tutukluyla hukumlu arasındakı fark ne arkadasım,

ve senın engel oranın kac ve neden yatdın

Ceza tevkifevlerinde Memurum...Nerde hangi cezaevinde yattın...

leventdkm;

Adam tutuklu şekilde hapiste isterse 10 yıl yatsın sonra tahliye olsun siciline virgül dahi işlemeden çıkar gider normal bir vatandaş gibi hayatına devam eder
Hükümlü ise mahkemeye çıkıp mahkeme tarafında üzerine idaa edilen suç hakkında mahkemenin sanık aleyhüne karar vermesi sonucunda sanığın suçlu bulunması durumuna hükümlü denir

besalti20;
bursa e tipi kapalı cezaevinde yattım

@leventdkm
bi yaralama olayı oldu beni döven adama kendimi savunurken olay karışık anlatması uzun sürer

Arkaslar anladim tskkler.peki engel oranin ne ve herhangi bi negatif bi sorun cikdimi. Engelli oldugun icin yani.engellisin nasil boyle bosey yapdin faln dye

oranın başmemurunu ıyı tanıyorum... özel mesajda konusalım dılersen. ancak bahs ettıgın yemek ucretını oduyemem..sorun olacagını zannetmıyorum. durum ne gerektırır onu bılmem.

leventdkm;

orda hasta koğuşunda yattım benim gibi ve benden ağır hastaları yatırıolar hasta koğuşunun diğer koğuşlardan tek farkı 2 banyo ve 2 tuvaletin olması başka bi fark yok

yuh bide yemek üçretimi ödeniyor orda :S şaşkınım :S Allah c.c. yardımcın olsun kardeşim ama sosyal aile politika başkanlığına dilekçe yaz yada beşir derneğine.

allah sana sabır versın allah yardımcın olsun kardesım ne dıyımkı,uzuldum valla ya tekrar yatacagından dolayı

allah senınde devran29 senınde yardımcın olsun ve ınsallah bırdahakı kurada cıkarsın dostum

saol levent kardesım ınsallah cumlemız allah razı olsun

o değilde neyden yatmışsa yatmış bir talihsizlik olmuş haspel kader arkadaşımız cezaevine girmiş yani bence hangi suçtan yattığı sorulması hoş birşey değil benim yengemin kardeşi 5 senedir cezaevinde ben daha hangi suçtan girdiğini bilmiyorum neyse herkezin görüş düşünce açısı farklı tabi kimseyi eleştirmekte kimsenin haddine değil hesapladığın kadarda gelmez yemek parası arkadaşım olurda hüküm giyersen o tarihten sonraki günlerin parasını alırlar ondada kolaylık sağlarlar en basitinden taksitlendirerek

Muhtardan mühürlü muhtaç kağıdı alıp ilgili cezaevine dilekçe ile gönder bence..

Üst Alt