Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ceza sorumluluğunun tam olmadığına dair rapor ile mahkemem ne olur?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt adli tıptan ceza sorumluluğun tam olmadığı raporu verilmiş bana bugün mahkemeye gidince öğrendim şimdi bu raporla ağır ceza mahkemesinde yaralama mahkemem nolur acaba bu raporla ceza alırmıyım mahkemenin takdiri ne olur bu işlerden anlayan arkadaşların tahminlerini bekliorum

ceza almazsın buyuk ihtimalle

ceza almazsın .. yuksek guvenlıklı hastanede yatarsın yada 6 ayda 1 doktor kontrolu ıster . kontrol olman için 6 ayda bır ceza ınfaz savcılığından kağıt alıp hastaneye doktora gıdersın 5 yıl suresınde

Öldürmeye teşebbüsden 6 yıl 11 ay ceza

evet öldürmeye teşebbüsden 6 yıl 11 ay ceza 2 kere hakaretten 1200 tl 2 kere para cezası verildi aldım ceza dışardan verildi bu ceza yargıtaya itiraz edicez şimdi sorum şu yargıtayda ne zaman sonuçlanır bu olay bide vurduğum şahıs beni hafif yaralamıştı sopayla bu raporu mahkemeye vermiştim önceden fakat tahrik maddesini uygulamadı mahkeme bu ceza bana haksız olarak ve bayağı yüksek verildi yargıtaydan olumsuz sonuçlanırsa başka itiraz edebileceğimiz yer varmıdır bu cezadan kurtulmak için

erdalakbay;

başar kardeş sen olayı bir ayrıntılı anlat hele belki vardır bir çıkar yolu

valla işte bu kadın eski eşiyle gider gelirlerdi bize ikiside değnekle yürürdü sakatdı ikiside eski eşi 65 yaşında kadında 35 yaşındaydı eski eşi hanımına yemek yaptırırdı bana 6 yıldır tanışıklığımız vardı aşevinde tanışmıştık eski eşiyle eski eşi vefat etmeden önce zaman zaman derdi bana bişey olursa hanım ve çocuk sana emanet kötü yola düşmesinler sahip çık onlara derdi bende bu amaçla haraket ettim sonra bu adam çıktı uzaktan akrabası oluomuş kadını kandırdı bana karşı kışkırtdı ve imam nikahıyla evlenmiş haberim yoktu kadın adam için akrabam derdi sonra kadını görmemi yasakladı bu adam komşusu aracalığıyla bi daha gidersem öldürceğini söyledi bende kendimi korumak amaçlı çakı bulunduruodum yanında o günde kadınla konuşmak için gitmişti bu adam koca bi sopayla dövmeye başladı öldürcek zannettim küfürde ediodu bende dövmesini engellemek için savunma amaçlı çakımı salladım bi kaçkere sonra elindeki sopa düşünce bende kaçtım olay yerinden adama bişey olduğunu anladım ama bu kadar ciddi bişey olacağı aklıma gelmemişti çünkü adam bağırmadı bile çakı iki kere sol karnına girmiş şanssızlıksa karaciğerini bi kaç santim girmiş ondan yaralama davası öldürmeye teşebbüse dönüşmüştü bana öldürmeye teşebbüsden ceza verdiler önce müebbet sonra teşebbüs aşamasında kaldığı için indirip 12 yıl vermişlerki bu öldürmeye teşebbüs davalarına göre baya yüksek karşı taraf felçli faolan kalırsa veriolar bu cezayı velhasıl 12 yılı raporu dikkate alıp 8 yıl 4 aya indiriolar sonra iyi hal indiriminden 6 yıl 11 ay 10 gün olarak yapıo en son olay bu kendimi savunmaının cezasımıdır bu savunmucazmı kendimizi yani bakalım yargıtayda nolcak bu olay

Üst Alt