Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cam kemik hastalarına H sınıfı ehliyet verilir mi?

edebiyatisyen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar,
Osteogenezis impercecta(cam kemik)hastalarına H sınıfı ehliyet veriliyor mu?Araba kullanmamızda herhangi bir sakınca veya kısıtlama var mı?

Ben araba sürüyorum ama yoğunluk nedeni ile ehliyet alamadım, imkanım olduğu için H sınıfıda düşünmüyorum zaten, Manuel bir arabayı bir çok şöförden daha iyi kullanabiliyorum..

H sınıfı için biraz yorarlar gibime geliyor, gözle görülür pek bir özür yok. Raporun varsa hazır onunlada alabilirsin.

tabi durumunuda bilmiyorum tam olarak, yürüyebiliyor musun? yürüyemiyorsan kollarının durumu nedir?

öncelikle bunlara bakarlar ama her biri sağlam ise, biraz zor geçer gibisin.

Kardeş ben geçmeyi değil fazla geçerim diye kaygı çekiyorum:D
yani sen cam kemik hastasısın araba kullanamazsın diye rapor verirler diye düşünüyorum.

eaheuah bak oda var =) şöylede yapabilirsin, benim ayaklarımda kırılmalar oluyor, özel donanımlı araç sürücek durumdayım diye söylersen belki ilgilenirler. Zaten sadece otomatik vites olması yetmiyor, özel bir donanıma sahip olması gerekiyor yoksa ötvden muhaf olamıyoruz.

Üst Alt