Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalıştığım için ÖMSS sınavına girmemiştim. İş yerim iflas etti. Şimdi ne yapmalıyım?

ugurAWD

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar. özel sektörde çok iyi bir firmada çalışıyordum ve sınava girip başkasının hakkını çalmamak için böyle bir sınava girmedim.
ne yazık ki çalıştıgım şirket iflas etti
şu andan itibaren ne yapmam gerekiyor ? bu sene ki atamalara sınav puanım olmadığı için dahil olamıyorum sanırım.
seneye kadar bekleyip sınavın acılmasını beklemekten baska bir sansım varmı ?????

ugurAWD;

Sınav 2 yılda bir yapıldığı için Ömss için yapılacak bişey yok 2014 ü beklemeniz gerekiyor malesef :(

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olur İnşallah..

Çalışmaya başlayın şimdiden öyleyse:)

Beklemekten daha fazlasını yapın ders çalışın önünüzde iyi bir zaman dilimi var.ben bile şimdiden çalışmaya başlamayı düşünüyorum şu tercihler bir açıklansın yerleşemez isem ertesi gün başlayacağım.

ugurawd;

lisans mezunuysan kpss lisansa girebilirsin

Üst Alt