Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışmayanlar için sakatlık vergi indirimi ile emeklilik

Erol 123

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba ;
20/12/1989 yılı işe başlangıç tarihim askerlik görevime kadar. Askerlik dönüşü 01/01/1996 yılında tekrar işe giriş ve 27/10/2012 yılında çalışır durumda iken kurban Bayramı tatilinde kaza geçirdim ve sol göz tamamı ve kısmen işitme kaybı oluştu ve çeşitli ameliyatlar geçirdim ve 30/03/2014 yılına kadar kimi zaman raporlu kimi zamanda aynı iş yerinde çalıştım 30/03/2014 yılında işime son verdiler ve bu zamana kadar çalışmadım ve hala çalışmıyorum düne kadar sakatlık vergi indirimi ile emekliliği duymamıştım tahminime göre toplam %49 olarak rapor alabilirim ve sadece yaşın dolmasını beklemekteyim pirim ve himet yılım doldu yaşın dolmasına 8 yılım var vergi indiriminden yararlanıp nasıl emekli olabilirim? ve nasıl nerden başlamalıyım ? Konu ile ilgi yardımlarınızı rica eder iyi çalışmalar dilerim.

Üst Alt