Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışmadan vergi indirimi başvurusu olur mu?

BurcuPapatya

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba şuan doğum yaptığım için iş yerinden istifa ettim. % 62 engelli süresiz raporumu istifa sonrası aldım.Vergi indirimi için çalışmadan da başvuru yapabilir miyim,yoksa işe mi girmem gerekiyor bunun başvurusu için öncellikle bilgisi olan var mı?

olmuyormuş aslında olması lazım prim ve hizmet yılını tamamlamış birisi bunu yapma hakkı olmalı bence

neden istifa ettinizki doğum öncesi belli bir süre ve doğum sonrası belli bir süre ücretli izin hakkınız vardı ve doğum sonrası ücretli izin hakkınız bittiğinde de 6 aylık bir ücretsiz izin hakkınız daha vardı, işveren 6 aylık süre içerisinde belki iş aktinizi tazminatınız vermek koşuluyla fesh edebilirdi, bunun sonuncunda da yaklaşık 10 ay iş kurdan maaş alabilirdiniz.

Yok doğum paramı tüm yasal haklarimi kullandım, daha sonra ise bebeğim iki yaşına gelene kadar gitmeme kararı aldım bakacak kişi olmadığı için.Vergi indirimi şuan çalışmadığım için olmaz yani değil mi

Çalışıyor gözükmedikçe olmaz. Bordroda engelli vergi indirimine dair ibare gözüküyor bazı bordrolarda. Çalıştığınız yerin muhasebesi / İnsan kaynakları gerekli bilgilendirmeyi yapabilir belki.

Üst Alt