Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma bakanlığı sınavı ve atanma hakkında..?

Konular
20
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar atananlara beş tane il seçim hakkı vermişler. Beş il de tutmazsa bakanlık başka bir yere mi atayacak ? Bilgisi olan var mı ?

Bir de benim 1997 yılında aldığım m.e.b onaylı programcılık sertifikası geçerli midir hala ?

şimdi ne olacak bakanlığın sitesine vermişler yapılacak evrakları biz o evrakları şimdi hemen hazırlayıp gönderecekmiyiz 5 tercih formuyla birlikte yoksa bize herhangi bir teblikat yapılmasını mı bekliyeceğizzz...ne yapacağız şimdi

Gecikmeden bakanlığa elden teslim edeceksiniz. 15 gün süresi var 28 aralıkta bitiyor. Gecikenlerin yerine yedek listeden alım yapacaklar.

bizzat kendimiz mi teslim ediyoruz
yoksa biriyle göndersek olur mu

Belli değil. Keşke sağlık bakanlığı sonuçları belli olsaydı. Sağlık Bakanlığında 84 aldım bu puanla Ankara'da yerleşmek pek mümkün değil bu yüzden Çalışma Bakanlığına tercih vereceğim.

mavimsi sen lisans olarak mı adın 84 puanı ya bende 76 aldım lisans mezunu istanbul da sen orda yerleşemem diyorsann biz ölmüşük

Lisans mezunuyum. Ankarada 5 memur kadrosu var sağlık bakanlığının. 90 dan aşağı puanın kurtarmayacağını zannediyorum.

basvurusu nerde yapılıyor bittimi başvuru bu sınava bende girmek istiyorum... Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..

Peki ya ben sana bi şey daha soracağım yedekten atamalar olacak mı sağlık bakanlığında mesala sen diyelim çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına atandın bunların yerine :)

çalışma bakanlığınında 5 tercih var arkadaşlar nereleri tercih edeceksiniz

Çirkin kiz;
Sınavlar yapıldı bile arkadaş. Sen geç kalmışsın. Sana da 2011 baharında yapılacaklar sınavlarda şans dilerim.

serdaruz;
Yedek atamaların nesine güvenebilirim arkadaşım ? :) Kısmet işi işte. Otuz beş yaşındayım , kurum murum seçecek halim kalmadı :) Allah hayırlısını versin.

çalışma bakanlığınında 5 tercih var arkadaşlar nereleri tercih edeceksiniz

benım evraklar hazır sayılır yarın teslım edecegım.5 tercih vardı arkadaslar bugun de yenıden eklemişler altına 6.tercihi herhangı bir yere yerlesmek ıstermısınız diye evet yada hayır kutucugu var ben evet yapayım da o kadar puan almısım acıkta kalmayım bariii :)

benimde 97 seneli sertıfıkam var bılmıorum kabul olurmu o zamankı programlar farklıydı sımdıkıler farklı o zamanlar word excel falan görmedım hiç. ama kullanmayı bılıorum...bu yuzden nolur nolmaz dıye vhki olarak basvurmuycam bıde kabul etmezlerse yanmasın demiii;)

hülya hanım tercih yapacaksınız anladık tamam ama neden böyle hava atar vari konuşmuşsunuz anlamış değilim atanmanız çok güzel birşey sevindim ama niye böyle hava atar gibi iş yapıyorsunuz sizden ricam böyle yapmamanız.

ne hava atması beee...ben size sınavı kazananlar için 6. tercıh var diye haber verıyorum bilginiz olsun diye ugrasıorum kimse acıkta kalmasın dıyee. sen böyle anlıosun millet takır takır puan yazıo ben puan bıle yazmadım.. böyle düşünüosan bı daha da bilgi vermem...

hem daha atanan da yokkk belki de olmazz bılemeyız... hakeden atansın her zaman :)

tercih basvurusu yaparken...

çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığını asıldan kazanan arkadaslar evraklarınızı sınav basvurusu yaptıgımız yerde atama şubesi var oraya teslim ediyorsunuz.. postayla da yollanabılıyormus..bugun gittim teslim ettım ve uzaktakıler için de sordum.ayrıca mal bildirimi formunu doldurup bır zarfa koyup yapıstırıosunuz üstünede adınızı soyadınızı ve ımzanızı atıyorsunuz..haberınız olsun.. herkese hayırlı cumalar

Üst Alt