Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışamayan bipolar hastasına GSS borcu çıkar mı?

Abil_04

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Bipolar hastalığı nedeniyle çalısamayan biri gss ödermi ?

gss ne demek ben yeşil kart cıkarttım odedım 1800 tl gsss nedemek

Engelli raporu alınıp işletilmediği takdirde işsizken GSS ödenmeye devam ediliyor.

Ama rapor alındıktan sonra komple mi muaf olunur yoksa kısmen mi bilmiyorum.

Bu arada GSS başvurusu yapıldığında gelir tespiti yapılıyor ve çalışılmadan evvelki aylara ait bütün borçlar isteniyor.

Bende öyle oldu.

Tmmm anladıgım kadarı benımde eve geldıler baktılar onaylanmadı nereye işleticen orasını anlamadım NE İŞLETMESI YA OLE BISEY YOK NEREYE ISLETICEN ALDIN MADEM AMA SEN SUNU DIYORSAN EVE GELIPDE MAAS BAGLARLARSA SONRA ALDIKTAN SONRA RAPOR IPTAL OLURSA ODERSIN GERIYE

Ben emekliyim ve çalışıyorum eşimde çalışıyor fakat bu hastalık askere yolladım oğlumu orda askerdeyken ne yaptılarsa orda hasta oldu 3 sene önce bu zamana kadar ödedim ve elimde rapor çıkartmadım ama belgeleri var benim sormak istediğim doğuştan gelen bi hastalık değil devlete sağ saglim teslim ettim ve çürük vererek bu hale getirdiler.Dava açamadım ne yapcam bilmiyorum.

Ben 2013 te yatalakken bile alıyorlardı. Gelir durumu iyi olmayanlardan alınmıyor diye okudum ama tam detayı bilemiyorum. Gelir testine bakarak belirliyorlar sanırım.

Üst Alt