Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışabilir raporu alırsam bakım maaşı kesilir mi?

ahmt3535

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar %98 ağır engelli raporum var çalışamaz ibreli ama ben işkura kayıt yaptırmak istiyorum bunun içinde raporumda çalışabilir yazması gerekliymiş yani kısacası raporumu ağır engelli çalışabilir olarak yeni rapor alsam annemin aldığı bakım maaşı kesilir mi bilgisi olan varmı

%98 ağır engelli raporunuz varsa ve evde bakım aylığı alıyorsanız raporunuzda, çalışamaz ibaresi ister olsun ister olmasın ağır engelli olduğunuz için herhangi bir işte çalışamazsınız diyelim ki çalıştınız normal üç aylık ve bakım aylığı otomatik olarak kesilir. Yok ben çalışmak istiyorum derseniz tekrar heyete müracaat edersiniz hafif işlerde çalışabilir ibaresi olan bir rapor alırsanız ağır engel statüsünden çıkmış olursunuz iş bulamazsanız sadece 1 aylık normal engelli maaşı alırsınız.

Zaten tek maaş aliyoruz evde bakim maasi 2022 alamiyormusuz evde bakin aldigimiz için zaten engel durumumda bi değişiklik yok ki bnm sadece çalışabilir ibaresi eklense raporuma yetecek bana

Üst Alt