Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C sınıfı ehliyeti varken bir kolu ampute oldu. Yeni bir ehliyet..?

eoloiono

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
oturanboğaya

bir akrabam kaza sonucu kendi kullandığı araçta sol kolu koptu. c sınıfı ehliyeti var.

tekrar araç kullanmak istiyor. şu an sol kolu yok. aynı ehliyet ile kullanabilrimi . yada h sınıfımı olacak. bu durumda nasıl bir yol izleyecek yardım cı olursanız çok sevinirim teşekkürler..

aynı durum benim başıma geldi,fakat sürücü kursuna ve ya direksiyon sınavına gerek olmadı.Hastaneden H sınıfı ehliyet alabilir raporu aldım onunla trafiğe gittim eski B sınıfı olan ehliyetimi H sınıfına çevirdiler ehliyet no su filan aynı kaldı.tabii ben bunu 2002 de yapmıştım şimdi durum nedir tam bilmiyorum..

1-2 sene önce değişti mevzut. Artık sürücü belgesinin sınıfını değiştirmek için sürücü kursuna yazılmak ve direksiyon sınavından geçmek şart.

Üst Alt