Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'daki toplu taşıma araçlarında kartım geçmedi!?

Duman6Kestik

Aktif Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Merinostaki 101 gemlik otobusleri engelli bursakartı olana geçerli mi?

Mudanyadan budodan inip f3 e bindim teleferike götürene, kartimı bastım YETERSİZ BAKİYE dedi kullanamadım, mecburen paralı bursakartı kullandim 7 tl param gitti. Halbuki gitmek istedigim yer 1m mudanya otobusuyle emek metro istasyonuna ordan da metro ile evime gidebiliyordum. Bu Gemlik otobüsleri engellilere ücretsiz mi? Mesafe çoksa uzun hatta geçerli değil mi bu kart?

Benim bildiğim ücretsiz günlük 10 biniş hakkı tanınıyor 10 biniş yapmadıysanız kartınızın süresi dolmuş olabilir vizesine bakın sizin kartınız ücretsiz kart değil mi

Mümin Çelik

Kartımda hiç bir sorun yok. Gayet düzgün çalışıyor. F3 otobuse yetersiz bakiye dedi. Diger orobuslerde sorun yok. Benim öğrenmek istediğim merinostan kalkan 101 gemlik otobuslerinde çalişiyor mu? Yoksa onda da mı yetersiz bakiye der basarsam, daha önce kullanmis birileri yok mu?

Şu merinostaki 101 gemlik'e giden belediye otobüsleride engelli bukartı geçiyor mu, bilen yok mu?

DissFlex

Bursa belediyesi bir garip çalışıyor, kendi başına cumhuriyet mübarek,

kaç kez şikayette bulundum engelli kartlarının gösterilmesi toplu taşımadan ücretsiz yararlanmak için geçerli olmalı diye, Ben diğer illerde sadece kartımı göstererek yararlanabilirken burada taşıma kartımı evde unuttuğum/kaybettiğim zamanlar bile bazan, bazı kralcı şöferlerle tam bilet istemeleri, yüzünden ağız dalaşına girdim

Belediye meclisinin kararı dolayısıyla ulaşım kartı çıkartılması gerekiyormuş, aksi halde sürücünün insafına kalmış
kart bir haftada çıkıyor, engelli misafir hafta sonu için gelmiş nasıl kart çıkarsın..
aynı uygulama şehir içi uzun yolculuklarda da olabilir(gemlik vs..)

Anlaşılan Bursa Büyükşehir belediyesi sakat ve yaşlıların da ceplerine göz dikmiş, siz duygularınızı dilinizin döndüğü şekilde iletin(!) artık..

doğanm

Hiç bindiniz mi bu gemlik otobusune. Geciyor mu gecmiyor mu engelli ulaşim karti bu otobuslerde anlayamadim ama söylediklerinzde çok haklisiniz

gemlik otobüsüne hiç binmedim, mudanya için sanırım sorun yok..

doğanm

Mudanda otobuslerinde sorun yok evet. M1 M2 emekistasyonunda sıkıntı yok. Bugün zaman bulabilirsem gidip merinosta şu gemlik otobuslerine bakıcam. Geçiyormu diye yazarim buraya.

İnternette tam 5.50 tl indirimli 4.40 tl öğrenci 3.30 tl yaziyor sadece ama engelliler hakkında bilgi yok. Öğrenir öğrenmez buraya yazıcam merak edenler bilgilensin.

Üst Alt