Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'da ulaşım engellilere ücretsiz mi?

neet

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
bursa da engellilere ulaşım ücretsiz mi. otobus kartı çıkardım engelli olarak

bursa metro'da kart geçersiz diyor. metro'ya kartla binilmemesi saçmalık

Kartinizi burulaştan mı? aldınız

Burulaş engelli kartimla bugün metroya bindim hicbir sikinti yok sen hangi Bursadan veya hangi metroya hangi kartla bindin

osmangazi metrosunda denedim kart gezersizdir diyor. burulaş bursakart şehreküstünden aldım (engelliler için) . ücretsizmi biniyorsun yoksa karta para yükleniyormu

Metro binislerinde kontrollü geçiş yazan turnikeler var onlardan geçeceksiniz günlük biniş sayısı var onu aşarsaniz paralı biniş istenir

sneyper kontrollü geçiş yazan turnikeler her istasyonda var mı. kaç geçiş hakkı var günlük veya aylık :) bi sorum daha olcak karta para yükleniyor mu

Her istasyonda var günlük ne kadar geçiş hakkın kaldığı kartı okuduğunda görebilirsiniz

bursada kartınız oldugu müddetce sınrlı sayıda bedava gecıyosunuz.eğer kartınızda bı sorun varsa şehreküstüne gösterin.ağır engelliyseniz hatta yanınızda refakatcınızda ücretsiz geçiyor

metro (kontrollü geçiş yazan yerden geçilcek) ve Otobüs ücretsiz bursada günlük biniş limiti 10 defa

Son düzenleme:
Üst Alt