Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'da bulunan Ufuk Aydınlı beye kifozskolyoz amaliyatı olan var mı?

ayseedıs

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben 25 yaşndayım 100 derece skolyozum var kifozda var
NURULLAH ERMİŞLE ğörüstüm amaliyat yapablceğini söyledi
ama acaba diyorm başka doktorlarada mı gitsm örüsm acba diyrum. uufuk beye amaliyat olanınz var mı?
ayrıyeten sinir gerginliği sendromu denilen doğuştan skolyozlu olanlarda bulunan tetheret kord da var bende ?

Ben 2000 yılında Ufuk beye ameliyat oldum omurgamda 3 kırık vardı platin taktı on numara beş yıldız bir adam

parsam bnde ismini çok duyuyorum çok övdüler gerçekten bi de gidip ona muayne olayım diyorum . ama benim amaliyatm biraz riskli sinir gerginliği sendromu da var bu yuzdn bi çok dortk beni geri çevirdi :(

Kardeşim Allah yardımcın olsun ben ameliyat olduğumda Uludağ Üniversitesindeydi bize çok yardımcı oldu yol gösterdi ikimizin ameliyatı farklı ama adam güzel bir adam

@parsam UFK AYDINLI HOCA ya bugun msj atmıstm meil yanı hemen dönüş yapmış güzlce açıklamış amaliyt sürecini

ablacım çok iyi adamdır kendisi mutlaka ameliyat olun bende olacaktım ama bi yakınım oldu gerçekten saygıdeğer biri

Halamın torununu ameliyat etmiş, halam öve öve bitiremedi. Çok iyiymiş falan filan.. Gerçi torunu şimdi iyi durumda. Bayağı bir toparladı. Merakımdan birkaç videosunu bulup izlemiştim, iyi bir doktor izlenimi veriyor..

drogba771
çok kesekkr ediyorum bi gidip görüscem bakalım inşallah :)

canacan
evet namını bende çok duydum çok övdüler yaşlı ve tecrübeli bi doktormuş .bakalım nasip olrsa bi gidip görüscem

Bursa'da Medicabil Hastanesi'nde Dr. Ufuk Aydınlı'nın başarısız skolyoz ameliyatı

Mrb ben. Filiz yavuz 41yasindayim ve 6 kez skolyoz ameliyati oldum en son 4 yil once bursada medicabil hastanesi de doktor UFUK AYDINLI basarisiz bi ameliyat yapti sonrasindada hic yuzume bakmadi
4 yildir yataga bagimli yasiyorum ustelik ayaktan da oldum
sizlere ricam nolur lutfen burdaki doktor tavsiylerine aldanmayin ben yandim basjadi yanmadin 10 yillik birikimimde oldum su an itibariyle beni nerete sikayet edersen et diyo benden izinsiz 3 kaburgamida alip cope atmis bu konuda cok arastirin ben netteki yorumlara kandim makesefki ozelhastane boyleymis ama is isten gecti artik o kadar aciyi bosuna cektik malesef
ve suan basja domtirda bulamiyorum cunku icimde gereksiz vidalar oldugundan tekrar bu ameliyati kimse yaomak istemiyor

Hayalderya - yanıtlarsan sevinirim.

@Hayalderya - Geçmiş olsun.Ufuk beyden önceki diğer 5 ameliyatınız başarısız mı oldu, Ufuk bey kendi yaptığı 6. ameliyat öncesinde size olası riskler hakkında bilgi vermedi mi, şu andaki üzücü durumunuzun müsebbibi Ufuk bey mi? Madem kaburgalarınızı çöpe atmış neden hakkınızı adli yollardan aramadınız?

Üst Alt