Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bursa Orman Bölge Müdürlüğü sınavına giriş belgesi gelen var mı?
bursa orman bölge müdürlüğünü aradım sınav kağıtlarınızı yolladık dedi. eğer gelmezse cuma ya kadar. aşağıdaki adrese kimliğinizle beraber gitmemizi söykledi.
23. 10. 2010 Cumartesi günü saat 11.00’ de Uludağ Üniversitesi Görükle kampüsündeki Eğitim fakültesinde yapılacaktır.
yahu bu nebiçim iştir posta gelmedi aradım bursa ormanı adamların umrunda değil önemli değil diyor kimlikle gitsende olur ben koca uludağ üniversitesinin neresinde hangi sınıfta kaç nolu sıra gireceğimi nereden bileceğim bu sınavı göstermelik yapıyorsalar sölesinler baştan bizde uğraşmayalım.böyle sınavmı olur yaaa adamı delirtirlerler bunlar yaa
eğer kimlikle girliyorsa sınava uludag üniversite otobüsleri gidiyor üzerinde yazan otobüslere bineceksiniz
diğer bir yolu küçük sanayi metro son durakda inip ordan dolmuşla ulaşa bilirsin
banada gelmedi sınav giriş belgesi yarın da gelmezse bende arayıp bilgi alacağım
ama ümitlenmemek lazım çünkü torpili kişiler girecektir bunu herkes bilir
kurum sınav yapıyorsa torpil işin içine girer o yüzden ben tiye lamıyorum sınavı sadece ya tutarsa diye ) griyorum sınava
ben 1999 yılında verilen %40 süreklidir raporumla emekli olamıyorum mecburen memur olmak zorunda kalıyorum
vergindirimi mağdurlarındanım normalde 2011 yıl sonunda emekli olauyorum eğer mağdur olmasaydım memurluk sınavına girmezdim ..
ben bugün aradım orm.müdürlüğünü zor açtılar yarım saat çaldırdım telefonu dediğim gibi sadece kimliklende girebilirsin dediler.torpil döner gibime geliyor benimde her şey baştan aşağı sağma çünkü.bir şansımızı deneyelim bakalım hayırlısı benim iş de zor bilgisayar sertifikası yok okuldaki eğitimi belgeledim sadece müdürlük umarım sorun olmaz dedi