Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü sınavı ne zaman yapılacak?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
Bursa orman bölge müdürlüğü sınavları ne zaman ? Eline posta ulaşan oldumu ?

posta ulaşmadı ama istanbul orman bölge müdürlüğü sınavın 24 ekim saat 10:00 da Bursa uludağ üniversitesinde yapılacağını söylediler.

bizide istanbul üniversitesinde yapmasınlar sınavı bu nebiçim iştir koca istanbulda yermi bulamadılar ordaki arkadaşlarımıza allah sabır versin

kaç kişi başvurduğuna dair bir bilginiz varm ?

bursa sınavlar 23 ekimde bilginize bursa orman müdürlüğüne kaç kişi başvurdu acaba?

benim sınav giriş belgem geldi benimkinde 24 ekim saat 10:00 da Bursa uludağ üniversitesinde yapılacağı yazıyor. Napalım gidicem bende istanbuldan. :) satlas cım her bölgeden bir şehir seçmişler Marmara bölgesindeki herkese de bursa çıkmış. Kaç kişi başvurduğunu bende çok merak ediyorum. Başvuran ne kadar az ise şansımız o kadar artar :) herkese başarılar :)

bursadan pek katılım yok galiba aynı gün sağlık bakanlığınada başvurmuştum sağlık bakanlığında o biçim sıra vardı.orman müdürlüğünde ise ben tektim benden önce 15-20 kişi daha başvurmuş.tahminimce bu sertifika olayı çok azalttı.bendede bilgisayar sertifikası yok ama en az iki dönem bilgisayar gördüğüme dair belge gösterdim o zaman kabul oldu başvurular.ama ileride sorun çıkabilir dediler

Ben bilgisayar mezunu olduğum için diplomamla başvurdum. Bencede ilerde sorun çıkabilir. Bence o ileri zamana kadar özel bir bilgisayar kursuna gidip sadece sınava gir sertifika al. Gösterirsin işe başladığında :)

Üst Alt