Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Buro memuru ne yapar, engelliye uygun mudur?

Blackdewil

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba öncelikle konuyu yanlış yere acdıysam özür dilerim simdi büro memuru işine başlamayı dusunuom ama yapabilirmiyim diye dusunuorum bilgisayar kullanmayı bılıorum ama bu yetıormu nasıl bişey yani çalışan arkadaşlarım bilgi verirse iyi olur benm için çok önemli bi konu

bilgisi olan varsa lütfen yazsın

arkadaşım büro memuru dediğin şey bir nevi masa başı iştir evrak dosya yazı işleri falan filan sanırım yaparsın

rica ederim ne demek sende büro memuru olursan bol bol yazarsın artık :)

inşallah kardeşim çok istiyorum işe girip çalışmayı ilk okul mevzunuyum diploma notumda biraz duşuk ondan korkuyorum hayırlısı :(

blackdewil özel sektörde mi çalışacaksın ? bende ekpss tercihlerini bekliyorum memuriyet olmazsa özel sektörde büro memurluğu işi arayacağım ben tekerlekli sandalyeli biriyim ve tek başıma bi eve çıkacağım ama bütün özel işlerimi düzene sokabilirmiyim bir düzen kurmam ne kadar zor olur bilemiyorum tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini yazarsa çok memnun olurum

Son düzenleme:
keske memur olabılsemde her gun paspas cekıp temızlık yaspsammm :((

Bu ülkede ilkokul mezunu Millet Vekili bile var ayda 20.000 (Yirmibin TL) alıp 2 yılda emekli oluyor niye gocunuyon, Niye korkuyon korkacak birşey yok.

Büro memurluğunda iş yok kızlar yüz vermez memur olduğun için olabiliyorsan Millet Vekili ol istediğini seçersin :))

inşallah kardeşim çok istiyorum işe girip çalışmayı ilk okul mevzunuyum diploma notumda biraz duşuk ondan korkuyorum hayırlısı :(

tşkrler arkadaşlar sizlerin bu yorumları beni çok mutlu edıyor hepinize sevgiler..

başka yorumu olan ?

Değerli arkadaşlar,

İlkokul mezunu ve herhangi bir mesleki vasfınız olmadan büro memuru olmanız çok zor.
Büro memuru dediğiniz kişi bütün gün evrak, hesap kitap, yazma, kayıt kuyut işleriyle uğraşır. Bu işleri yapabilmek için ya deneyim, ya da belli bir eğitim gerekir. Doğrudan bir büro işi bulmayı ümit etmek yerine öncelikle meslek sahibi olabileceğiniz kurslar vs. gibi şeylere bakmanızda fayda var. Büro memurunun ne iş yaptığını bilmeyen birini hiç bir işyeri büro memuru olarak işe almaz.

Örneğin 10 parmak yazı yazmayı, bilgisayar kullanmayı öğrenirseniz, noterde yazıcı, katiplik vs. gibi bir iş bulma şansınız olur.

ben gedız elektrık de buro memurlugu yapıyom tabı ozel ama rahat bence ısıtme engellı olmama ragmen ole buyuk sorunlar yasamadım bakalım tercıh edcem umarım gene buro memurlugu gelır

MalTePe ' ye kesinlikle katılıyorum..
Bilgisayar Sertifikası alın yada Büro yönetimi sekterliği vs. gibi

Üst Alt