Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Büro memuru ne iş yapar, tam süreli çalışma nedir?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana]bana özel sektörden büro memuru iş bildirimi gelmiş işkur dan ben yürüme engelliyim tekerlekli sandalyedeyim büro memuru ne iş yapar yorumlarda çay dagıtır evrak getirr vs.. iş yapar yazıyor birde tam süreli çalışma nedir kaç saat olur [/FONT]

Masa başı memur gibi çalışması lazım. Ancak özel sektörde ne iş yapacağın müdürüne bağlıdır. İş tanımları lastik gibi uzar.

tam süre haftada 40 saat, günde 8 saattir... günde 8 saatten fazla çalıştıramazlar...

bilgisayarda yazı yazmak,döküm almak,yazıları dosyalarına koymak,telefonlara bakmak,fotokopi çekmek,müşterilere bilgi vermek vb...

özel sektörde büro memuru olarak çalışan arkadaşlar var mı? tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

özel sektörde olsa kamuda olsa da ilanı verenle görüşün deirm çünkü bende buro memuruyum ama bazen geziyorum bazen otueruyorum surekli pc basında..
bazılarında mesela satış elemanlarına yardımcı olarak olyuro özel şirkette görmüştüm ben fotokopi çekip bilgsayardaki işlemi fln yapıyordu
tam süreli iş ise sabahtan akşama kadar
mesele 9 da girip 13 de çıkarsan yarım süreli yada belrili saati yoksa tam süreli oluyor

SmhGwz;

peki kardeş senin sektörün nedir? işkur aacılıgya mı buldun? ve en önemlisi maaş asgari mi? bende büro memuru olarak çalışmak istiyorumda.

tam süreliden kastı 3 ay deneme süren vaar yani kadroda değilsin demek çünkü kendi sözleşmemden biliom tam ve süresiz yazıyooo yani alırken direk kadralmışlardı

soru:yurume problemı azolupta (ayakta fazla duramama, uzun yol yureyememe gibi )polıo sekelı vs. gıbı sandalyeyle işe gıden arkadaşlar varmı acaba servıs sorunlarını nasıl halldeyıolar ?
cevap:eger sandalyesız yuruyoblıyosan sakın ama sakın! sandalyden kalkma ozaman ne iş verıılerse yaparsın fotokopı cekme ıvırzıvır işler, evrak getır gotur, banka işlemlerı ,ssk işlerı ,işkur işlerı vs.bazıyerlerde tabı heryerde olcak dıye bışey yok ama acımazlar benden soylemesı...

SmhGwz;

bn kamudayım ama yurumkte fln sıkıntım yok işte muhasebe bölümündeyim ve getir götür işleri birde bilgisayar basında bişeyler yaparak calışıyorum

bende özel sektörde büro memuruyum... gelen faxları bilgisayardan ilgili kişilere aktarıyorum, santrale bakıyorum, kargo yapıyorum, bu şekilde masa başı işlerim var seni zorlayacaklarını sanmıyorum, güzel bir iş bence senin için başla bir an önce..

Arkadaşlar bende tekerlekli sandalyeliyim memuriyet olmazsa özel de büro memurluğuna başvurucağım ama aynı zamanda yanlız başıma bir eve çıkmam gerekiyor sizce bir düzen kurmak çok mu zor olur iş ortamı sıkıntılı oluyormu boş yere işten atılma olurmu tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun olurum

Üst Alt