Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Burçlar için ilginç Yorumlar

Sehribanu

Aktif Üye
Konular
152
Reaksiyonlar
0
TERAZİ: Bu kadar iyi niyetli olma balım. İki yüzlülük yapamıyorsun, neysen o'sun.
Benim Teraz için muhteşem yorum yapmışlar:):)

KOÇ: Bir 'koç' ile sakın inatlaşmayın. İstediği her şeyi yapar sizde mal gibi ortada kalırsınız.

BOĞA: Vefalı olmakta dünya markasıdır. Sevdimi sonunu hiç düşünmeden sever. Yine çok güzelsin. İksir falan mı kullanıyorsun?

İKİZLER: Yavşak insanlardan nefret ediyorsun. Mutlaka herkes bir kere seninle aşk'ı yaşamalı.

YENGEÇ: Sanki senden daha iyisini bulacakmış gibi bi de seni beğenmiyor totoş herif. Çok sevimlisin ya la.

ASLAN: İnsan gerçekten kendini olduğundan fazla güvende ve huzurda hissediyor senin yanında. Bunun sırrını gerçekten merak ediyorum tatlım.

BAŞAK: Herkes anlayamaz seni, problem ise sende değil o aptallarda. Sana kötülük yapanlar hakkında bile kötü düşünemiyorsun melek.

TERAZİ: Bu kadar iyi niyetli olma balım. İki yüzlülük yapamıyorsun, neysen o'sun.

AKREP: Seni kaybedenler kendi eşşekliğine doymasın bebeğim. Seni daima mutlu edecek birini istiyorsun. Bunu gereğinden fazla hakediyorsun.

YAY: Senin güzelliğin ve farklılığın daima ortada zaten aşkım. Aşk şarabından satıyorsan bizde alalım.

OĞLAK: Sen benim sevgilim olsan sevmeye kıyamam la. Öyle herkese güvenmezsin. Heykelin dikilmeli senin bebek.

KOVA: Tabi seni kıskanıcaklar çünkü aralarında en iyisi ve en tatlısı sensin. Asaletin görülmeyecek gibi değil.

BALIK: Dostluklara çok önem verir, arkasından iş çevirenlerin ağzına sıçar. Kendisine yapılan kötülüğü asla unutmaz.

kesinliklee..:) birde BALIK olarak altını çizdiğim o yorumu yapanların, yaptıkları ortaya çıktıktan sonra suratlarının halini görmeye bayılıyorum.. :)

Doğru
:eek: Ne güzel yorum yapmışlar burcuma:eek: :)

KOÇ: Bir 'koç' ile sakın inatlaşmayın. İstediği her şeyi yapar sizde mal gibi ortada kalırsınız.

İyi okuyun bakın;)

Üst Alt