Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bunca yıl yanlış teşhis ve yanlış tedavi olabilir mi?

Grogu

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
64
Uzun zamandır bipolar tedavisi görüyorum. Hikaye mani tabirine uyan belirtilerle başlamıştı, çok enerjik çok konuşan çok agresif çok para harcayan çok az uyuyan vs.. Bu durumu hayatımda sadece üç defa yaşadım, geri kalanı hep depresyondu. Doktorlara hastalık öyküsünü anlattığımda bipolar teşhisini basıp ilaç yazıyorlardı. Fakat benim derdim başkaydı, yıllar süren sosyal kaygı-anksiyete, depresyon şikayetlerimi hep es geçtiler çok da önemli değilmiş gibi. Benim elimi kolumu bağlayan işlevselliğimi bitiren bunlar zaten. Anlatamadım, anlatamıyorum.. Bunca yıllık tedavi ve ilaçlara rağmen halen şikayetlerim geçmiş değil. Ters giden bir şeyler var, yanlış teşhis mi yanlış tedavi mi?? Bilmiyorum.. Yorulduğumu hissediyorum...

Banada şizofreni tanısı koydular ama sonra fark ettim de durumum tam olarak sosyal anksiyete çünkü 3 harflilileri devreden çıkarınca şizofrenilik bir durumum kalmadı. herkesde bu durum böyle olmayabilir ancak bende halisinasyonlar cinler sebebiyle olmaktaydı.

Doğrudur tornado64 kardeş bir defasında bana da musallat olmuşlardı, abdestsiz yere basmamak lazım.

Ben depresyon için verilen antidepresanlar sebebiyle mani olduğumu düşünüyorum, sonra da bipolar denildi öyle yıllardır gereksiz epilepsi ilaçları antipsikotikler alıp duruyorum. Bu ilaçların zararları... Ölüm mü sıtma mı...

tornado64

ben de buna inanıyorum forumda psikiyatri sağlık bölümünde açtığım konuya bakabilirsin çok kötü şeyler yaşadım psikiyatrlık bi durum olduğunu pek düşünmüyorum.

Üst Alt