Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Brakiyal Pleksus (sağ kol) için %10 verildi!?

amat61

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sağ kol prakial pleksus %10 verdiler. Normal mi dir? İtiraz edeceğim ama ne gibi yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim. bu arada aşağı fotoğraf bırakacağım sonuçla ilgili yan olarak obeziteden bişeler alabilmek için endokrin ekledim ondan %20 daha iyi puan geldi. :confused:
b9ZAvEk2eU5.jpg

Benim de sol kolum doğumsal brakial pleksus. Şöyle anlatayım benimle aynı durumda olan eşimin uzaktan akrabası 2005 veya 2006 yılında brakial pleksustan %42 rapor almıştı, ben ise brakial pleksustan 2023 yılında %15 rapor aldım. Diğer rahatsızlıklarım olmasa %40 imkansız olurdu. Zaten 2005-2006 tarihli raporları sürekli de olsa eski tarihli diye artık kabul etmiyorlar onun da bir işine yaramıyor. Maalesef durum böyle. İtiraz için il sağlık müdürlüğüne gitmelisiniz bildiğim kadarıyla.

ipeksi

Cevabınız için teşekkür ederim. benim durumumda şöyle bir şey de var. moto kuryelik yaparken kolumu kırdım 1.5 sene oldu ve kaynamıyor 2. bir ameliyat deniyor ama risklide diyorlar sinir oradan geçtiği için parmaklarını da etkileyebilir diyor. ağır taşıyamadığım için işte çalışamadım da 2 aylık idari izin sonrası işten de çıkarıldım. açıkcası ağır iş yapamıyorum. ekpss için başvurdum ama onun için yeterli orana ulaşamıyorum da enteresan bir durum.

Brakiyal Pleksus için hangi oranda rapor alabilirim?

Arkadaslar merhaba sağ kolumda dogumda doktor hatası brakial pleksus var 3 kez ameliyat oldum kolumu yukarı gogus hizamda kaldırabiliyorum bilegimi ceviremem parmaklarım oynaması cok guclu degil, bilegimin ustu dirsekten altı olan ic bolgeyi cimciklesemde cok hissetmiyorum, kolum kisa ve ince omzumda dusuk. güncel tarihte bu durumdan engelli raporu alan varmı acaba?

Üst Alt