16 yaşındayım.31 temmuz 2011 de sığ suya atlamadan dolayı c5-c6 boyun kemiğim kırıldı.suya atlar atlamaz felç oldum.ama bilincimi hiç kaybetmedim.az kalsın boğuluyordum ama babam sudan çıkardı.sudan çıktıımda ayaklarım oynamıyordu.ellerim ve bileklerim oynamıyordu.kolda çok az hareket vardı.o pozisyonda ambulans bekledim.ve beni adana numune hastanesinde yoğun bakıma aldılar.c 5 c6 boyun kemiğim kırılmış ve omuriliğm zedelenmişti.4 gün sonra ameliyat ettiler , platin taktılar.yoğun bakımda 10 gün yattıktan sonra servise aldılar.3 gün sonrada balcalı hastanesnde fizik tedavi bölümüne yattım.olaydan 15 gün sonra kollarımın hareketleride artmıştı.su an 5 ay geçti ve kollarım iyice güçlendi.nerdeyse eskisi gibi.Bileklerimide oynatabiliyorum ama parmaklarımı daha oynatamıyorum.baş parmakla yanındaki parmakta iyi his var.ama serçe parmağa doğru gittikçe his azalıyor.Parmaklarım oynamıyor ama ben herşekilde kullanmaya çalışıyorum.pc kullanabiliyorum mesala.mouseyi rahat kullanıyorum .burdaki tüm yazıları ekran klavyesinden ben yazdım su an.d joystikle pes 2012 , gta ,prince of persia oynuyorum.son 1 haftadır dokunmatik telefonda kullanıyorum ve yine son bi haftadır kaşığı kendime has bi yöntemle tutarak yemek yiyebliyorum.kulplu bardakla çay,su içebiliyorum.doğranmış meyveleri kendim alıp yiyebiliyorum.ve ilkzamanlarda kolumu çok az kaldırırken şimdi baya bi kaldırıyorum.belimde biraz güçlendi.su an iyiye doğru gidio.2 aydan beri ellerimle destek alıp tekbaşıma oturabiliyorum.korse takınca destek almadanda 1 dk kadar durabiliyorum.ayaklara gelince..hareket yok ama kasılmalar var ve istemdışı hareket edio bazen.genellikle sabahları uyanınca..sizce durumum nasıl.cevap yazarsanız çok sevinirim.