Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy kısalığı olan kadınlar doğum yapabilir mi?

hatice21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim boym 1.42 evli değilim bir doktora gitmeye de çekiniyorum tecrübelerinizi paylaşır misiniz? Kısa boylu olup da hamile kalan ve doğumu gerçekleşen biri var mi?

kesin olmamakla birlikte çevremizde gördüğümüz kadariyla sorun yok boyu kısa olanların tamamen sağlıklı çocukarı oluyor anne için illaki tehlikesi vardır ama doktro kontrolünde olması lazım bunun..

doğum ile boyun hiç bir alakası yok tur tmmamen farklı konular benim eşiminde boyu 140 ve oğlumuz var 3 yasında al sana cevap

Burada leğen kemiği darlığı olabileceğini düşünerek kaygılandınız sanıyorum. Eğer öyleyse kaygılanmanıza gerek yok.

İş arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı ufak tefek bir kızdı hatta o da endişelenmişti, çok tatlı minik bir kız çocuğu oldu...yani dert etmenize gerek yok allah dağına göre kar veriyor:)))

erkekler bu işi kadınlardan daha iyi biliyor galiba, cevaplar hep erkeklerden :)

Kısa boylu bayanlarda genelde sezeryanla doğum gerçekleştiriliyor.onun dışında farklı bir rahatsızlığın yoksa problem olacağını sanmıyorum.kiii duymadım da öyle bişey

Üst Alt