Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bodrum / Oasis Alışveriş Merkezi'nde otopark gaspı

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
Bodrum oasis alışveriş merkezi otoparkında engelli parkyerlerindeki tabela ama malesef umursayanlar çok az, umursalar bile zaten yan parkyerindekiler yuzunden kapı açılmaz duruma geliyor cogu zaman..

ne demişler; "ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ, ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ!!!"

s6005321.jpg

o kadar çok alışveriş merkezinde karşılaşıyorum ki bu sorunla:(

tekerli sandalye kullandığım dönemde, bir vatandaşı uyardığımda bana aynen şöyle dedi;;''eeee ne yapayım yani sakatsan, ben de kafadan sakatım''

traji komik bir durumdu adamınki...ama o kadar yolu sandalyeyle ya da koltuk değneği ile aşmaya çabalayan insanın hali maalesef trajik oluyor:(

osteomalazi diye bir hastalığım vardı iremsu ama iyiyim şimdi:)

böyle bir levhayı ilk defa gördüm..okuyunca biraz duygusallaştım...:(

arkadaşlar tek çözüm trafik polisi aramak o bölgeye en yakin ekibi size göndermek zorundalar orda 10dakka bekleyin cezayi yazdirirn anca böyle yerimize sahip çikariz millet bakar apso ecza ayiyoruz artik engelli otoparklarina göz dikemezler valal 20-30tane böyle ceza yasilsa meduadada yer alir rahatlariz;)

prens bu tarz yerlere polis karısmıyor, özel mulkiyet yetkimiz yok diyor geciyor

iremsu;
nadir bulunan bir hastalık iremsu. hastalığımı sitenin hastalıklar bölümünde yazmıştım.

bu hastalık, benimki gibi bir nedenden ötürü neredeyse milyonda bir bulunuyor:)

Üst Alt