mehmetege2204
Öncelikle geçmiş olsun, böbrek taşları bir çok kişinin ortak sorunlarından biridir, bazı kişiler ameliyat olarak derdine çözüm bulurken bazıları da bitkisel yöntemlerle sorununa çözüm buluyor, siz de doğal yollarla ilgili bir öneri istemişsiniz.
Belki duymuşsunuzdur "Gilaburu" adlı meyveyi, ben de bir yakınıma gilaburu suyundan aldım düzenli olarak her gün tüketerek böbrek taşlarından kurtuldu şimdi bir sorunu yok şükür, bizzat kendimiz de bu yöntemi denediğimiz için öneriyorum yoksa aslolan elbette tıp bilimidir ve doktorlardan da şaşmamak gerek, her bitkiyi otu çöpü kaynatıp kafamıza göre de içmememiz lazım faydası olsun derken başka rahatsızlıklara da sebep olabiliriz.
Gilaburu konusunda birçok makale ve video bulabilirsiniz, hepsiburada, n11 ve gittigidiyor gibi alışveriş sitelerinden de suyunu ve meyvesini alabilir deneyebilirsiniz.
Diğer rahatsızlıklarınız için de doktorlarınız ile irtibatı kesmeyin ve verilen tedavi yöntemlerini uygulayın, sıkıntılarınız elbette fazladır derdi çeken bilir demiş atalarımız lakin moralinizin yüksek olması da tedavi sürecinizin olumlu olması açısından çok önemli bu yüzden moralinizi her zaman yüksek tutmaya çalışın, Allah şifa versin tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah...