[herkese geçmiş olsun, bende de 2006 yılndan itibaren proteğin kaçağı var, biopsi yapıldı FSGS adında hastalık çıktı, kortizonkullandım sandimum prednol vs. fayda vermedi, şimdi Antalyanın en büyük hocası nefroloji bilim dalı başkanına gidiyorum, Gültekin Süleymanlar, prograf başladı ve delix alıyorum, ama bir gelişme olmadı, bitkisel tedaviye yöneldim, artık yapacak birşey kalmadı kiraz sapı , mısır püskülü kapsülü proteğin kaçağı için hazırlanmış kapsulller olarak satılıyor, 9 gr olan proteğin kaçağı 4 gr 'a düştü, albumin 2.9 iki 3.2 oldu, hala devam ediyorum ve bir aydır kullanıyorum bunları, tabi ilaçlarımı da almaya devam ediyorum, bitkisel tedaviyi daha önce deneyen olduysa burda bizimle paylaşsın, ben kimyasal ilaçlardan bir fayda görmedim açıkçası, 8 yıldır prednol kullanıyorum, sağ gözümden katarakt ameliyatı oldum, sol gözüm %50 görüyor, saçlarım döküldü, Rabbim şifasını versin herkesin, isyan etmemek lazım, bu da bizim dünyadaki sınavımız, Allah cc kimini çocuğuyla , eşiyle , malıyla sınar bizi de sağlımığımızla sınıyor , bu sınavı başarayıla vermek lazım,