Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Biz VardıK Vé yoKuz....

aslinur

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Merdiven altı edilmiş ölümlerden sesleniyorum sana.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Vazgeçmenin ebedi mutluluğuna mahkum edilmiş köleler misali, [/SIZE][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]yanan avuçlarımı uzattım önüne.. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Ne olur, bakama gözlerime, bir şeyler söyle![/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Ben asılmışken koca bir hayatın en ürkek iplerine, sektesiz sürgünlere salıverdim vadesi dolmamış sözlerimi. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Sana çıkarken çıkmaz sokakların sonu, adını aşk mı koydun sırtımdaki hançerlerin. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Ne zoru benimle kelimelerin ki en çok onlar can yakar oldu satırlarda…[/SIZE][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Suçüstü yakalıyorum düşüncelerimi. Kovalıyorum aklımdan tüm senli düşünceleri.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Geriye hiçbir şey kalmıyor. Ve yine ellerim kanıyor..[/SIZE][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Ayaküstü ölümler montajlı yorum hayallere. Damıtılmış hayattan içi boşaltılmış hayaller kalıyor geriye..[/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][URL="http://img2.blogcu.com/thumbs/e/z/r/ezrakyarencan/inside_the_mirror_i_by_sianxian.jpg"][/URL][/SIZE][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Şarjörü boşaltılmış silahlar dayıyorsun başıma.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Oysa bilmiyorsun, aldığım nefesten başka hiçbir şey kalmadı elimde. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Söylemekten korktuğum tek şeydi: “Kaybedeceğim hiçbir şeyim yok..” ve son söylediğim oldu bu son cümle.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Senden geriye kalanları sayıyorum şimdilerde;[/SIZE][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Sensizlik, sessizlik, yalnızlık…[/SIZE][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Ezrak...[/SIZE][/FONT]

Üst Alt