Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birinin malulen emekli olup olmadığını TC numarasıyla bulabilir miyiz?

E-Devlet'ten kontrol edilebilir. E-Devlet açılınca "DYS Evrak Takip" yazıp, arama yapın. Oradan bakılıyor.

Hanife Hanım, ilgili kişi kendisi bakabilir; ya da size TC. iletirse, siz de bakabilirsiniz.

OĞUZATAY
O soran arkadaş başka bi amaçla iyi niyet olmayan düşünceyle soruyor!!

Eree Merhaba kardeşim, ben cevabı vereyim de karşı tarafın niyetini bilemem.

Kişinin özel hayatını neden araştırmak gereği duydun ki?
KVKK yasasına istinaden hakkında işlem yapılır!!

Konuyu açacak kişi sanirim kendi fikrimce Şikayet edecek emekli olan kişiyi :D yazik çok yazik...

Birinin özel hayatı kimseye ilgilendirmez kvkk var ceza yersin ancak o kişi kendi isteğiyle bak derse bakabilirsin

burda da amma yarası olup gocunan varmış arkadaşlar ben de engelliyim ama aramızda gerçekten artniyetli olup yakınımı kandırmak isteyen biri var .Ayrıca işyerleri ya da başka kurumsal yerler malulen emekliyim çocuğuma burs verin diye sağda solda ağlıyor nerden kontrol edecekler düşünsenize word da sahte belge , rapor herşeyi yapıyorlar. burs vermek için emin olmak istiyor kişi.niye yalancı birine versin gereçekten malulen emekli olmuş birinin evladına verir bursu.

herkesin yorumuna tek tek yorum yapamayacağım , çok artniyetli olanlar var ...engelli olmadan sahte raporla ortalıklarda dolaşan vs vs vs barkod yok malulen emekliyim diyor da nerden bileceğim sgk arasan çalışma bakanlığı arasan olmuyor kişiden isteyince bin takla atıp belge vermiyorsa bursu da alamazlar

ya gerçekten malul ise o zaman da suçsuz çocuğu burs alamaz.

sonuç olarak yazayım dedim kişi itiraf etti malulen emekli değilmiş , özel sektörde kayıtsız çalışıp ölen babasının da maaşını alıyormuş.Çocuğu da üniversite sınavını hiç kazanmamış bile .Allah iyi insanlarla karşılaştırsın .Engelliyim diye diye kimleri kandırdı şimdiye kadar meçhul .Burs hakedene gitti en azından yurt fiyatları 2 katına çıkmış o karşılanır.

ekleme evde kocası olduğunu söylüyor ölen babasının maaşını nasıl alıyor ????? işte böyle parazitler SGK yi gerçek engellilere bütçe bulamamasıan sebep ....kusmak istiyorum

Üst Alt