Merhaba arkadaşlar,
Engelli yakını olan memurlar için günlük bir saat izin konusunda hükümet ve sendikalar anlaşmaya vardı.
( Memurlar.Net / 27 Ağustos 2009 )
Engelli ve yoğun çalışan biri olarak ben de birinci dereceden engelli memurlara günlük bir saat izin olmasını çok isterdim...
Engelli memurların çalışma saatleri ve günde bir saat izin konusunda yorumlarınızı yazar mısınız?
Konu kesinlik kazanmadan benimle aynı düşünen arkadaşlar da toplu olarak taleplerimizi bildirebilir miyiz?
Birşeyler yapabilir miyiz?
Engelli yakını olan memurlar için günlük bir saat izin konusunda hükümet ve sendikalar anlaşmaya vardı.
( Memurlar.Net / 27 Ağustos 2009 )
1- Kamu çalışanlarının bakmakla yükümlü oldukları bakıma muhtaç englelli aile fertlerinin olması durumunda, söz konusu personele engelli aile ferdinin bakımı için günlük 1 saat izin verilmesi ve personelin nöbet ve gece çalışmasından muaf tutulması için gerekli mevzuat düzenlemelerinin yapılması
Engelli ve yoğun çalışan biri olarak ben de birinci dereceden engelli memurlara günlük bir saat izin olmasını çok isterdim...
Engelli memurların çalışma saatleri ve günde bir saat izin konusunda yorumlarınızı yazar mısınız?
Konu kesinlik kazanmadan benimle aynı düşünen arkadaşlar da toplu olarak taleplerimizi bildirebilir miyiz?
Birşeyler yapabilir miyiz?