Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birileri Bizi Engelliyor, Engelliyiz Ama İnsani Haklarımız var!

Konular
49
Reaksiyonlar
0
İtilip kakılmak dan ikinci sınıf insan muamelesi görmekten , Birilerinin Engelleri kaldırmak isterken birilerinin engel olmasından yoruldum ,yorulduk ...

Tüm Bunlara Rağmen Bize Sahip Çıkanlar var ... ama sahip çıkanların emeği boşa gitsin diye uğraşanlar var ... İyiliğimiz için çalışan Bu Kişilerin onca çabası , onca öz verisi fedakarlığı , boşa çıksın diye uğraşanlar var. Engelliler, engellen sin , İsyan etsin Kızsın diye elinden geleni arkasına koymayanlar var . Engelli Yasaları , Engelli hakları kağıtta kalsın , Ömss Yönetmelikleri uygulanmasın diye uğraşanlar var ,bizlerin iyiliği ne değili kötülüğüne çalışanlar var çalıştırılanlar var .... Bunun İçin elinden geleni, arkasına koymayan lar , Koymayan Kişiler var . Memura siyaset yasak ...Ama siyaset ci gibi davrananlar var. Nazan lar var Hazanlar var, İsmi Gibi Mücahit ken Mücahit olmayanlar var ... Söylentiler var laf var söz var kaynayan dedi kodu kazanları var,senin benim için kıllarını kıpırdatmayanlar diyenler var... HAKKININ hakkını HAKKI'ya VERMEYENLER var ...Engelliyi Gördüğü zaman vebalı Görmüş gibi davrananlar var .... Biz engellilerin her fırsatta itip kalkanlar var .Engellileri engelliyenler var ... onlarda Engellenmeli ... BU ZİHNİYET toplumdan Kamudan silinip ATILMALI TEMİZLEMELİ ...

Yinede bin şükür BİZİ UNUTMAYANLAR var ,.....
Sayın Başbakan var Onun Çalışma Arkadaşları var ... Onların yanında ; ALLAH var , Bizim YANIMIZDA ve Her yerde Allah var ...Tüm mevkilerin makamların üzerinde Allah var ..Her şeyin Üstünde ALLAH var .....ALLAH Azze ve Celle .... Allah Resulü Hz Muhammet svs hadisleriin de Buyurur ki Mazlumun duasıyla ALLAHIN arasında perde yoktur.....

Engelliler uyumayın ... Birileri sizi engelliyor ... siz ENGELLENDİKTEN SONRA bir ÖMMS DEĞİL 10 ÖMSS SINAVI OLSA NE ÇAĞRE ... bu MEMLEKETTE Nazan lar var Hazanlar var, hak YİYENLER VAR İsmi Mücahit ,Kendi Mücahit olmayanlar var ... Orada var burada var Söylentiler var laf var söz var kaynayan dedi kodu kazanları var,senin benim için kıllarını kıpırdatmayanlar var... HAKKININ hakkını HAKKI'ya VERMEYENLER var .. Kendini siyasi bir partinin temsilcisi gibi görüp siyasi bir kişiden emir alamdan iş yapmayanlar var şefler var şube müdürleri var var oğlu var ... Sivas'ta var Kars ta var ,Erzurum da var ,Bunlar insanın var olduğu her yerde var .Engelliyi Gördüğü zaman vebalı Görmüş gibi davrananlar var... Hala orta çağ zihniyetinde olanlar var, UTANMASA CADI AVI YAPAR GİBİ ENGELLİ AVINA ÇIKACAKLAR VAR UYUMA ENGELLİ UYUMA ... hakkını ARA .... Biz engellileri her fırsatta itip kalkanlar var .Engellileri engelleyenler var ... onlarda Engellenmeli ... BU ZİHNİYET toplumdan Kamudan silinip ATILMALI TEMİZLEMELİ .

Bu sorun siyasi bir sorun , Siyaset üstü insani ve vicdani bir SORUN ... Bu sorun ne oldum değil ne olacağım sorunu ,
Tüm mevkilerin makamların üzerinde Allah var ..Her şeyin Üstünde ALLAH var .....ALLAH Azze ve Celle .... Allah Resulü Hz Muhammet svs hadislerin de Buyurur ki Mazlumun duasıyla ALLAHIN arasında perde yoktur... bolca hayır duası EDELİM .. bu İNSANLARA Allah'tan ıslah ıslah olmayacaksa ALLAH cc Kahhar ismiyle kahhar dileyelim...

Bu belki bir eğitim sorunu ama ondan önce kesinlikle bir ahlak sorunu. Kısaca insan olabilme sorunu.

:eek::( engelsizi engellemek:confused: icini dokmek iyidir:) bu bir cozum degil ama napican:( salla demeklede olmaz:( duymayalim gormeyelim katilmayalim engelliyiz dmek hic olmaz bunlar yasamin geregi :( engelleniyorsak kafa calistirarak baska cozumler olmadi kurmazlik piskinlik vurdumyumazlik:) allahtan umut kesilmez vardir bi bildigi:) iktidara atip turarken kime oy verdiginizi sorgulayacaksiniz

Bu sorun siyasi bir sorun değil , Siyaset üstü insani ve vicdani bir SORUN ... Bu sorun ne oldum sorunu değil , ne olacağım sorunu ... BU SORUN DAMDAN DÜŞENİN HALİNİ DAMDAN DÜŞEN Bilir sorunu ...

Bu sorun senin benim , Atanmış , Atanmamış Tüm engellilerin sorunu ..

Üst Alt