Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir Tembel Masalı :)

Sema

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
1
[FONT=Verdana][SIZE=2]Haftasonu yapmam gereken ıvır zıvır bütün işleri erteleyip ev keyfi yaptım :)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Pijamalarımla miskin miskin , uzun uzun kahvaltı etmeyi , televizyon izlemeyi , mutfağımda uğraşmayı , balkonda çiçekleri sulamayı ve kitap okumayı özlemişim . Aslında daha çok kafa dinlemeyi ve kendimle baş başa kalmayı özlemişim. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]Kahvaltıdan birkaç saat sonra , öyle mayış mayış 36 derecenin sıcağında televizyon izlerken , bir yandan da aklım mutfakta abur cubur keyfi yapıp ne yesem diye düşünürken , çocukken yazlıkta havuzdan çıktıktan sonra doğru bakkalın yolunu tutup sarı folyo ambalajı ile alaska frigo ya da naneli panda alışım gözümde canladı . O zaman bakkalın naneli pandasını satın alan tek çocuk bendim. Kimse yemezdi nedense , ama ben bayılırdım :) Artık her ikisini de bulmak mümkün değil . E aklıma koyduğuma yapmak zorunda olan ben bu duruma çare buldum tabisi ;) İnterneti şöyle bi taradıktan sonra kendimce uyarlama yaptığım tarifle frigo yaptım .[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Ahan da ispatı :)[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2]Tarifini hemen yazayım[/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]1 litre süt [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]1 bardak toz şeker[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]3 çorba kaşığı un[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]3 çorba kaşığı pirinç unu[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]3 çorba kaşığı kakao [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]1 paket (40 gr.lık) bitter çikolata [/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]Pişrip buzdolabının buzluğunda 3 saat donması yeterli , tadı gerçeğini aratmıyor.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]Yemek blogu açma hevesime de ön prova olsun bu tarif :)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Sevdim ben bu blogçuluk işini :)[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]Fesleğenlerim ve balkonda kitap keyfimi fotoğraflamışken eklemeden gitmeyim barisi :)[/SIZE][/FONT]

img0724r.th.jpg

Gelde kıskanma şimdi.. neden o pazar bende sizin evde değildim ve seninle bu keyfi yaşamadım :( Bu arada ne okuyorsun merak ettim.. belki banada önerirsin kitabı ha ne dersin :)

Gel Medişimmmm , seninle keyif yapmak ne güzel olurdu :) Hayata geçirelim bu işi , her zaman beklerim :)

Kitabın adı "Tanrıdan Geleni Söyle".
Yazarın hüzünlü çocukluk hikayesini anlatıyor , babasına hitaben yazmış. Mendil lazım okurken . Önermeyim yaaa ben sana bu kitabı. Ben diğer kitaplarını okumak için ilk kitabından başlayım demiştim. Yazar aslında rüya yorumlamaları üzerine çalışıyor.

Üst Alt