Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kulağımda işitme kaybı var. Polis olabilir miyim?

canylmz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkeze selamlar benimde sağ kulağımda işitme kaybı var ileri oranda mixstip var dendi %68 olarak belirlendi. henüz 17 yaşındayım ve hedefim polislik sizce polis olabilirmiyim?? cvplarınız bekliyorum abilerim ablalarım :)

EMNİYET TEŞKİLATI SAĞLIK ŞARTLARI YÖNETMELİĞİ'ne göre aşağıdaki şartlar varsa polis olamıyorsun. Senin bir kulak tam duyuyor diğeri ise % 68 kayıplı. Bu durumda polis olmana mani bir durum yok gibi görünüyor:

C)
1) Bir kulakta 25-30 dB arası işitme kaybı varken diğer kulakta 60-65 dB arası işitme kaybı.
2) Her iki kulakta ayrı ayrı 40-65 dB arasındaki işitme kaybı.
3) Bir kulağın işitmesi normal olduğu halde diğer kulağın tam sağırlığı.

Saolasın abim biraz olsun rahatladım en azından :)

merhaba arkadaşlar ben sosyal bil röğt son sınıf öğrencisiyim . işitme engelliyim ama gayet iyi konuşabiliyorum geçen sene kulaklarım epeyce ağırlaştı 90 db lere çıktı . benim sormak istediğim ömms ile atananlar işinden memnun mu ben son sınıf öğrencisiyim o yüzden öğretmenlikte atanma korkum var yani eğer bu olmazsa ömms ye başvurmayı düşünüyorum tabi bunun hakkında pek bilgim yok ki burda sizlerin tecrubelerenize ihtiyacım var ne yapmam gerekiyor yani teğmenlik de olur polislik de olur önemli olan devlet kadrosunda olmam:(:( bana nasıl bir yol tasviye edersiniz yardımcı olursanız çok sevinirim sağlıcakla kalın:):):):)

%69 işitme kaybı kaç db ye eşit bilginiz var mı ? ben de polis olmak istiyorum da

Üst Alt