Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kişi iki kişinin bakımını üstlenip bakım aylığı alabilir mi?

Şeriy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Iyi gunler benim sormak istedigim. Benim engelli kardesim var bide babannem var ikisinin bakiminida ben yapiyorum aylik gelirimiz 3800 evde 4 kisiyiz bbabannemede. Bakim ayligi alabilirmiyim bu arada kardesimin bakim ayligi benim uzerime

Şeriy
babaanenızın raporu ağır engellı ksımı evet işartli ise olabılır.evet 1 kişi 2 kişinin bakıcısı olup ebm lerını alabılır alıyorlar kesın.
4 kişsiniz ama babaanne ağır egellı evet raporlu ıse kı öyle başvuru ettıgınıze göre bu durumda hesaplama yapılırken evde 4 değil 5 kişi varmış gibi hesap yapılır.1 hanede 1den fazla ağır engellı raprlu engellı varsa hesaplamada 1 kişi fazla varmış gibi işlem yapılır.geliriniz 3800 imiş 4 kişi iken bile tutarken 5 kişi ile haydı haydı gelrınız tutar 3800 / 5 : 760

Üst Alt