Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözümdeki tembellik nedeniyle işe alınmıyorum!?

s_erkan16

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkdaşlar benim sağ gözümde göz tembelliğinden kaynaklanan yüzde 82 lik bi görme kaybı ve içe doğru kayma var görme hiç bi şekilde düzelemiyor kayma içinde sene 2007 de ameliyat oldum ama beyin sağ gözü sildiği için kayma tekrarlanıyor kayma öyle abartılacak bi şekilde değil dikkatli baktığınızda görebileceğiniz bi kayma
ben bu problemler yüzünden büyük ifrmaların ve fabrikaların sağlık kurullarından kaldım en son geçn hafta cuma renault firması seni böyle çalıştıramayız dedi
bende artık rapor almayı düşünüyorum sizce gözüm yüzde 40 lık rapor için yeterlimidir ne yapmam gerekir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

şansını dene;
ama normal kanun ve prosodurle..
tek gözün hiç olmasa bile en fazla %32 alırsın..
oda +%40 olmadığından bir işe yaramaz...
selametle...
not:başka hastalıgın varsa min %13 ozman %40 yakalarsın...

zahmet edip cvb vermişsin tşkler ama artı göz kayıklığı bi işe yaramazmı

merhaba benimde aynı şekilde sol gözümde tembellik kayma var sağ gözümde hipermetrop 5 derece 2004 yılında %42 sürekli rapor aldım bence rapor için başvurun
diğer gözünüzde azda olsa bozukluk varsa %40 alabilirsiniz belki
başvurmakta fayda var yinede

cvb için tşkler diğer gözümde bi problem yok ama ayaklarımda içe basma var buda bel ve voyun ağrısı yapıyor olabilirmi sence

Geçmiş olsun diyorum.Ama gözündeki problem tek başına rapor alman hiç yeterli değil benim kardeşim sol %10 gördüğü halde gidip rapor almaya tenezül bile etmiyo seni gözünden dolayı çalıştırmayan firma bunu bahane etmiş yoksa bence gözündeki problem neden değildir bende özel sektörde çalışıyorum ayagımda ciddi bi aksama problemi oldugu halde işimi yapmama mani olmadıgı için bunu bahane etmiyorlar işini iyi yaptın mı gerisi hikaye....

erkan;
saglık kurulu raporu almak için iş kur sevkiyle başvur...
kurulda her doktora işe girmek için diye anlat...
dahiliye ortopedi ,göz.tum bolumlere gir..
işe girmek için dersen belki faydası olur...
ama noramal şartlarda dediğim gibi emekililk veye vergi indirimi için başvursan oran alma ıhtımelın sıfırdır...
ama iş için olunca daha ılım lı yaklaşa bılıyorlar...
vaktın varsa..
üşenmiyorsan..
şansını dene..

tşkler arkadaslar rusa işkur sevki ile nasıl alıcam detaylı bılgılendırımısın

oturan boganında ve benimde önceden belirdiğim gibi..
tek göze alaman cok zor..
ama başka hasatalıgında varsa..
% 40 tamamlay bilirsin..
selametle..

Üst Alt