Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözü görmeyen biri katip olabilir mi?

olmazkiama

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,Sormak istediğim şu ki; bir gözü görmeyen biri katip olabilir mi ?Sadece bir göz görmüyor diğer gözde bir sorun yok. Bir yıl önce filan da sağlık raporunda %20 verdiler.
Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler

Teşekkür ediyorum oezix ilgilendiginiz için, oradaki şartlarda diyorki <e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,>

Ve başka da sağlıksal bir şarttan bahsetmiyor.inşallah bir sorun çıkmaz :(

sayın arkadasım buda sorumu yanı:)elbette olursun bunun yanı sıra tahsılın?devlet daıresınde yanı kamuda tahsılın önemlı engellı sayılmazsın.katıplıkte memur sıtatüsündedır,onun için iş kura kayıt yaptır.gereken bılgıyı alırsın,yanı engellı sayılmadıgın için sana iş kurdan gereken bılgı verılecektır ,kolay gelsın:)

merhabalar tekrar, Ben adalet fakültesi mezunuyum. Kpss 2010 puanım 84.262
Katiplik sınavına başvuracagım zaten,ama işte acaba sorun olur mu diye düşünmüştüm, teşekkürler beni aydınlattıgınız için

Üst Alt