Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir elim doğuştan yok. Vücut geliştirmek (Bodybuilding) istiyorum?

Dor93

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Şimdi Bir elim doğuştan yok vücut geliştirmek istiyorum abartılı olmayacak şekilde.Ağırlık kaldırma işi imkansız gibi geliyor şuanda bana bir kol kas yapınca diğer kolda nasıl yapacağım bilmiyorum.

Birde yapabileceğim bir dövüş sporu var mı ?

1.68 boyum 75 kilom var biraz zayıflayıp o verdiğim kiloyu vücut geliştirmeye çevirip hantal biri yerine şık bir fizik istiyorum.

hayırlı olsun istemek ve başlamak başarmanın yarısıdır. sen yarısını başardın bile...

benimde hep istediğim sey ama bir başlayamadım..imkanın vaktin sağlığın elveriyorsa biran önce başla..

Vakit,maddi imkan ve istek var sadece nasıl yapacağımı bilmiyorum

deor kardeş ben bı arar netten program bulmuştum vede agırlıları almıştım çalışmıştım sende netten program bul çalısabılırsın

Program değil iki kolda da kas yapmak için yöntem lazım

mutlaka bir spor hocasına danışman gerekir aksi halde agırlıkları ayarlayamazsan kas yapayım derken bicimsiz bir vucutta ortaya cıkabilir.. Bende sol elim yok sol gögüs ve sol kolum saga göre daha zayıf orantılı bir şekilde çalışmak istiyorum ama üşengeclik var biraz sana bol şans istersen olur

Benim ikisi eşit oranda hatta bir ara elimin olmadığı kol daha kaslıydı ağırlık kaldırıp eşitledim.Fakat sol el olmadığı için sağ kolu ağırlık kaldırıp daha da geliştirmek için yol arıyorum

Üst Alt