Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sona mı koysaydım acaba o resmi. Başka bir intiba yaratır mıydım?
Şaka bir yana Avni abi teşekkür ederim. Fotoğraf çekimi konusunda pek bilgim yok. Sadece sinema sektöründe çalışırken set çekimleri yapardık. O zamanlar 1-2 şey göstermişlerdi. Çok işe yaramadı ama fotoğraflamaya çalışmak güzel.
Doğa' cım, bu fotoğraflar haarika.
Hepsi birbirinden güzel.
Çok Severim Bodrum' u ..
Ben de ilk fotoğrafı diğerlerinden biraz farklı buldum evet.
Fakat, iyi ki onu sona koymamışsın.
Çünkü, benim favorim son resim. ;]
O fotoğraf içime huzur verdi ..
Benimde merakım var fotoğrafa ama cok az , daha doğrusu compact makinadan ötesine gidemedim.İlk fotoğraftaki karede ,makinayı korkuluğun ustune sabitleyip, gece modunda çekim yapardım , yanlızca ay ,yat ve gölgesini bir kareye alırdım.Paylaşım için teşekkürler.
faruk34, benimki de sırf az meraktan zaten.
İnanır mısın? O mekan Gümüşlük'ün tek renkli mekanıydı. Diğer her mekan kahverengi ve beyazdı. Yıkıldı gitti zaten.
Öyle aklıma düştü anlatayım dedim.
Catacombs yeraltı mezarları olarak geçiyor.
18. yüzyılda Paris şehir merkezinde veba salgını sebebiyle ölenler, kilisenin kararıyla açılan yeraltı mezarlarına gömülüyor. Yeraltı mezarı bu sebeple açılıyor, ama sonrasında isyan sırasında ölen masumları da buraya taşıyorlar. Paris'in başka yerlerinden transfer edilen kemikler var. Zaten içeride hepsini ayırmışlardı. İsyan sırasında ölen masumlar için ayrı bir haç yapıp tüm kemikleri oraya dizmişlerdi. Taşınanlar bir başka haçın önündeydi. Hepsinin de nereden taşındığı ve tarihleri yazılıydı. Yaklaşık 11.000 m2'de 6 milyon insan kemiği olduğu söyleniyor.
İlk resim gerçekten çok başka.. Yakamoz yakalamışsın.. Ben şimdi farkettim resimleri.. Bakmamışım, ya da bakmışım ama görememişim demek ki şimdiye kadar..
Ayrıca 6. fotoğraf da çok güzel... 9. fotoğrafı da beğendim, denize fazla yakın (deniz fobim var) olsadaaa.. Ellerine sağlık canım...
Bir başka mezarlık fotoğrafları geliyor. Bu sefer yeraltı değil. Hayatımda ilk kez krematoryum gördüm. Son resimde Maria Callas'ı arıyorduk! Ahmet Kaya'nın ve Yılmaz Güney'in de mezarlarına gitmiş olduk. Bizim gittiğimiz günden bir gün önce Ahmet Kaya'nın ölüm yıldönümüydü, bu yüzden Ahmet Kaya'nın da Yılmaz Güney'in mezarı da pek bir çiçekliydi.
İlk resim harika ıslığı hak ediyor hatta tezahuratı da.
Gerisini at çöpe diyerek çirkeflik yapasım var ama onlarda çok hoş. O yüzden yapamıyorum.
Hayalet efeckti de güzel.
Ellerine objektifine sağlık..
"Hoşçakal sevgili ülkem" bir başka hüzünlendiriyor insanı...Medyanın kışkırtmasıyla,haksız yere vatan hasretiyle bir can yok olup gitti malesef.
Edith Piaf'ın hayatı da oldukça zor yaşanmış ve bitmiştir...
Catacombs yeraltı mezarları ..
Veri Etkileyici .. Ayrıca efektler ilginç olmuş.
Kabul etmeliyim ki, buradan bakarken bile hafif ürperdim.
İçinde gezebilir miydim..? Vallii bilemiyorum ..
Son resimleri de çok beğendim.
Edith Piaf' ı çok severim.
Sayende gidip görmüş kadar oldum.
Eline sağlık Doğa' cım ..
Bozcaada.dan... Bu makineyi sevmiyorum ama yoklukta idare ediyor.
Barbişim mesajını görmemişim. Muhtemelen iş yerinde açıyorum siteyi ve işten bakamıyorum. Açık kalınca da yeni mesaj yazılmış başlıklar yok oluyor.
Maria Callas senin için gelsin.