Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolarım. Bedelli askerlik yapmayı düşünüyorum. İlaçlarım sorun olur mu?

bipohakan

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
bişi soracam arkadaşlar bedelli askerlik olayıyla ilgili ben bir bipolarım ve bedelliden yararlanmak istiyorum ancak kullandığım ilaçlar sorun olur mu ne yapmam gerekli

bipohakan

Hem sorun olmaz, hem de istersen 21 günlük askerliği hiç yapmadan yapmış gibi teskere alabilirsin. Sen yeter ki paradan haber ver. Devletimiz işine geldiğinde en cin tüccardan daha cindir.

OturanBoğa

ABİ YAlnız benim engelli kartı falan yok sadece bipolarım ...para elbette ayarlanır :)bi şekilde

Selamlar, ben de bedelliden yararlanmayı düşünüyorum ama bir yandan da ilaç kullanımına devam ediyorum. Benim de genelleşmiş anksiyete bozukluğum var. 21 gün de olsa heralde revirden ilaçlarımızı günlük olarak alabiliriz diye düşünüyorum.

Üst Alt