Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar, tansiyon, şeker, hipotroidizm ve kalpte stent için engelli rapor oranı ne olur?

yorgun_64

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
3
Merhaba babam için engelli raporu için hastaneden heyet randevusu aldım .Yarın gideceğim nasipse.
Ötvsiz araba almak istiyoruz
Babam 65yasında ehliyeti yok
Siz ve %90 çıkar mı

@yorgun_64, rapor cıkarsa haberdar et umudunu kırmak istemem ama 69. 75 arası gibi gelir ama yaz olurmu cıktımı sonucu inş istediginix olur

%90 çıkmaz mı
Tabiki de yazarım
Hemen çıkıyor mu acaba rapor

@yorgun_64, hepsi toplanır sonra bazhart formulü ile bölünür puan biraz düser yoksa 100 de yüzü gecer hepsi formülle heaaplanır 1 haftaya acıklıyorlar e devlette

Kulak tan %10

HL %10
HT %10 yazıyor kalbin karşında

@Ferhat3333,
Zeka testi istesem yaparlar yoksa doktorların kendi mi istemesi gerekiyor be psikiyatri doktoru yapıyor mu

@Ferhat3333,

Tüm doktorlara girdik bugün teslim ettim 2 ekime gün verdiler heyete girecek sonra belli olacak dediler

@Ferhat3333 hocM merhaba babamın raporu çıktı e nabızdan en altta rapor oranı 100yazıyor bize ÖTV indirimi oluyor değil mi

@Ferhat3333, hocam merhabalar raporumuzda ruhsal ve duygusal işaretli vasi gerekiyor mu zihinsel işaretli değil

Merhabalar herkese babam için engelli raporuma başvurdum ÖTV siz araç alacağız ama raporunda ruhsal duygusal bölümü işaretli acaba basilik gerekiyor mu zihinsel işaretli değil bipolar hastası %40 tedaviyle işlevselliği kısmen düzelen şekilde

Zihinsel olmadığı için bir ihtimal istenmeyebilir. Önce bir raporu çıkartın bakalım…

Rapor çıktı hocam %100 zaten tik bölümünde işitme-kronik-işitme-ruhsal duygusal işaretli bazı bayiler vasi isterler diyor bazıları istemez diyor neye göre acaba

Üst Alt