Merhaba herkese. Kasım 2021 tarihinde Bipolar Bozukluk teşhisi aldım. Fakat hastanelerde düzenli ilgilenilmemesi ve durumumdaki dalgalanmalardan dolayı düzenli poliklinik geçmişim olmadı. Son Aralık 2022'den beri gidiyorum. Aynı zamanda o tarihten beri lityum kullanıp, testi yaptırıyorum. İntihardan dolayı 1 kere özel klinikte tedavi gördüm. 1 kere ise 2021'de FSM'de ( 3.yü düzgün yapcam tamam ) Direk hastanede yatıp tedavi olma durumumda olmadı. Geçen kontrole gittiğimde iş konusunu konuşurken doktor muayene ol zaten gitmezsin dedi. Yaşım 30 bu arada. Maddi durumum doğal olarak berbat baya bir borcum. Kız arkadaşım yok, arkadaşım yok. Askerlik beni daha kötü yapcağı için hiç bir zaman gitmeyi düşünmedim. Fakat işlemler başladığı için daha saçma bir duruma geldim. Erteleme alırsam bu saçmalığa girdiğimin mantığı kalmayacak. Git derse kesinlikle gitmeyeceğim. Ne yapcam bilmiyorum. İlk heyet doktoruna manideydim bağırdım çağırdım. Zaten manide olmasam bu kadar hızlı ve önemli yanlış bir karar vermezdim. Akıl bekliyorum lütfen...