Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar Bozukluk hastası olan kim var?

aliihsan38

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
merhaba. ben ergenlik döneminden beri bipolar hastasıyım 2005 ten beri tedavi oluyorum tedaviye devam ettiğim zaman larda iyiyim tedavi olmadığım zamanlarda çok zor günler yaşıyorum benim durumumda olan varmı

ben olduğumu zannediyordum ama değil mişim

benimkisi depresif nöbet anksiyete ağır okb

depakin crono 500-invega 6-lustral 50-lamictal 100 kullanıyorum ayda bir iki ayda bir kontrole gidiyorum

Ben üç yıldır bipolar tedavisi görüyorum, üç yılda üç defa atak geçirdim, son geçirdiğim atak oldukça ağırdı kafama göre ilaçlarımı kestiğim için, hem psikologum hem de psikiyatristimle düzenli görüşüyorum ilaçlarımı düzenli kullanıyorum, iyiyim şimdi :)

ben de bipolarım.risperdal lithuril kullanıyorum.4 yıldır atak geçirmedim.ilaçlarımı düzenli alıyorum.depresyon geçirdim ama...

aynı bende daha önceye dayalı benim rahatsızlığım ama ben 2005ten beri tedavi görüyorum

Pi polar bozukluk

Selam bi polar bozukluk olan varmi?

arkadaşlar
ben de bipolarmışım 1 ay önce ögrendim. arkadaşlar bu hastalık tamamen tedaviyle ortadan kalkıyor mu yoksa tedaviyle kısmen mi düzeliyor

Selam gecmis olsun pi polar bozukluk tedavi ile kismen duzeliyor kesin care yok malesef

Slm Hakan bey nasıl oldunuz tedavınız nasıl gidiyor banada bipolar duygulanım bozukluğu teşhısı koyuldu ılaca basladım bide remisyonda yazıyor benımkınde

Arkadaşlar bende bibolar hastalıgı vardı doktorum erenköyde ruh sinir hastanesinden depakin 500 mg lik ilaç verdi doz yeterli olmuyunca günde 1500 doza çıkardı ama uyku başgösterdi birde resmen cinsellikten soğudum ilaç kullanmayı kestim bu ilaç gercekten cinsellikten soğutuyormu bilgisi olan varsa yazarmısınız

Arkadaşlar depakin 500 lük ilacın yan etkilerini bilen varmı varsa burdan paylaşabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

ben ıkı gun oldu başlayalı gunde yarım kullanıyorum gece yatarken dr um gece kullankı yan etkılerını uykuda atlat dedi onun yanında lustral gunde yarım ve xanax gunde yarım ıle başladık şuana dek bişey hissetmedim sürekli esneme dısında

turkiyedeki teshisim bipolar yurtdisindaki sizoaffektif..lithuim kullaniyorum oldukca basarili

merhaba bende bipolar bozukluk var 10 yıldır bununla yaşamaya çalışıyorum çeşitli doktorlara gittim ama
tam anlamıyla geçmedi hiç birzaman en son iki ay önce ağır ataklar geçirdim hala toparlanamadım
sürekli mutsuzum ve herşeyin kötüye gideceğini düşünüyorum şimdi yeni ilaç verdi doktor depakin chorono 500 seroquel ve lamictal 25 mg sürekli kontrol altında olman lazım dedi
böyle demesi bile beni çok üzüyor
ben ne zaman bu hale geldi diye sorguluyorum hep
doğuştan mı vardı
sonradan mı oldu nasıl bir hastalık bu anlamadım
birde bende düşünsüğümü pat diye söyleme gibi bi huyum var o anda söyleyi veriyorum bzen kırıyorum insanları
bazen bunlatıyorum ama elimde değil sonra çok üzülüyorum iş işten geçmiş oluyo işte

Arkadaşlar
bir yakında da şiddetli okb var. Bilmek istediğim şey okb ve bipolar farklı hastalıklar mı ? belirtileri neler ?
birde her yerde lithuim diye bir duyuyorum ama doktorlar senelerdir bize böyle bir ilaç vermediler madem bu kadar iyi neden bu ilaç bize hiç verilmedi acaba ?

Bipolar farklı bır hastalık ama benzerlıklerı var bende lityum kullanmıyorum depakın 500 kullanıyorum.
OKB...Anksiyete türü bir rahatsızlıktır, insanları tekrarlanan düşünce ve davranışlar döngüsüne hapsederek kısıtlayan bir hastalıktır. Obsesif-kompülsif bozukluğu olan kişiler, kontrol edemedikleri yinelenen ve stres yaratan düşünceler, korkular veya görüntüler nedeniyle huzursuz olurlar..

BİPOLAR ise sıklıkla duygudurumunda aşırı yükselmelerden ( mani) çöküşlere (depresyon) ve yine yükselmelere dönüşen ve çoğu zaman aralarda normâl duygudurum dönemleri bulunan dalgalanmalar yaşar.

siz ne kullanıyorsunuz ilaç

Bende bipolar ve bordorline var.% 58 surekli ibareli raporum var.ilacda icsem zor gunler geciriyorum.

Ayrica prof. Gittim sizoaffektif oldugumu soyledi.ama devlet hastanesi bipolar ve bordorline oldugumu soyledi.allah herkese yardimci olsun zor hastalik.

KARABAL raporu nezaman aldınız nekadar tedavı gördunuz ben uc yıldır tedavıyı bırakmıştım bır ay once yıne başladım başka bır hastanede acaba ilaçlarım duzenlenıp raporlu ılaca donuncemı başvursam dıyorum

Yeni aldim.4 yildir surekli tedavi ve kontrole gittim.6 ayda bir durum bildirir raporu aldim cunku devlet memuruyum.hep bipoar tedavisi devam etmektedir yazardi.4 yilin sonunda kronik surekli ibareli % 58 rapor aldim.

Bir anda vereceklerini dusunmuyorum.surekli kontrol ve 6 ayda bir heyete girip durum bildirir raporu aldim.sonunda boyle bir rapor verildi.

hep % 58 dı fakat durum bıldırır yazıyordu şuanda sureklıye dondu yanı.. bıdaha değişmez ozaman 58 oran başka rahatsızlıklarınızdamı var genelde %40 %50 gıbı gıdıyorya benım bırde kalp rahatsızlıgım var amelıyat geçirdim

Hayir durum bildirir sadece teshis yazar ozur orani yazmaz.ben kurumuma vermem gerektigi icin aliyordum.ozur oranina yeni basvurdum.nobet muafiyet raporu ve istirahat raporlarim vardi.yani ben kurumuma vermek icin defalarca heyete girdim.ozurluluk oraninina yeni basvurdum.tum bu belgeleri goturunce ozurluluk oranim bordorline ve bipolar icin % 58 cikti.benim devlette ki meslegim sebebiyle is durumundan dolayi almis oldugum raporlar bu orani verdirdi diyebilirim.yoksa %58 surekli ibaresi kolay kolay verilmez.

Üst Alt