Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk engelli oranı düştü mü?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
189
Reaksiyonlar
130
Eskiden kısmi düzelen %40 iken şimdi sitelerde %30 gözüküyor. Oranlar değişti mi?

Bipolar bozukluk

Tedavi ile tam düzelen %0
Tadavi ile kısmen düzelen %40
Tedavi ile düzelmeyen %70

@dreamfail,

@OğuzHan112,

bir şey sorabilir miyim ben psikoz hastasıyım . şimdi tedavi ile tam düzeldiğimi düşünüyorum bu benim kendi görüşüm tabii herhangi bir teste tabii tutularak bunu yazmıyorum.

Nasıl bir teste sokuyorlar ki %40 rapor veriyorlar çok merak ediyorum yani ben %40 alabilip erken emekli olmak isterim fakat neye istinaden %0 veya %40 diyebiliyorlar çok ciddi testler olmalı sonuçta hayati mesele oluyor verilen oran

merak ediyorum rapor alacağımdan değil ama yani ileride erken emekli olma şansı olursa neden olmasın..

@republix,

Testte tabi tutulma diye bir şey yok..tedavi geçmişi ve şikayetlerin puan konusunda belirleyici oluyor,

@levent yzc,
niye öyle bir şey istiyeyim psikoz rahatsızlığım olduğunu belirttim yani ne gibi testlere tabii tutuluyoruz neye göre rapor oranı veriliyor bunu merak ediyordum.

Üst Alt