Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayar oyunu oynayın varım aramızda

Konular
31
Reaksiyonlar
0
bilgisayar oyunu oynayın varım aramızda oynuyorsanız ne tür oyunlar oynuyorsunuz

Önceden FIFA ve nba çok iyi oynardım

Bir zamanlar gece gündüz oynardım. netten kaçak oyun indirip kurmayı deneye deneye bilgisayarı öğrendim :))

MMORPG : Ultima Online (açık dünya)
GTA ve Need For Speed serisi
en son MMORPG türk yapımı İstanbul Kıyamet Vakti
şimdi arada RPG açık dünya Elder Scrool Skyrim Special Edition onda da Ejder zırh ürettim arada sosyal hayattan zaman kalırsa oynuyorum. tavsiye ederim güzel bi oyun görsel öğeler manzaralar çok güzel ister savaşçı ister büyücü istersen süikastçi okçu sana kalmış herşey olabiliyorsun oyunda senaryosu da kuvvetli

Playstation 1 Emulator Programı ile PC'de "Medal Of Honor", "Test Drive6" oynuyorum.

Diyeceksiniz sen hala oralarda mısın?
Şimdilerde oyunlardaki grafikler-donanımlar üst düzeyde ama oynanabilirlik (refleks vs.) eskilerdeki gibi değil.

Play station 3 oynuyorum. 2013 kasetini oynuyorum çok güzel maç :)

PES ve FİFA'yı 2007'den itibaren 2013 yılına kadar oynadım.

En sevdiğim FİFA sürümü FİFA 2012 idi.. Sonraki sürümleri sevemedim bıraktım..

PES 2013 efsaneydi.. Sonraki sürümlerini beğenmedim bıraktım

Üst Alt