arkadaşlar kalça ve diz çıkıkları için araştırma yaparken kalça çıkığından rahatsız olanların sitesi olarak sizin sitenizle karşılaştım ben şifalı bitkilerle uğraşmaktayım eklem ağrıları bel ağrısı olan arkadaşları önce çıkığın nerede olduğunu tesbit etmek için işinde uzman olan kırık çıkıkcı arkadaşa yönlendiriyorum eğer çıkık olan bölgede kireçleme ve deforme yok ise çekme işlemi yaparak bir kaç dakikada çıkık rahatsızlığınızdan kurtuluyorsunuz eğer kireçleme ve deforme var ise kireçleme için benim tamamen doğal şifalı bitkilerden hazırladığım çay ve yağ bulunmakdadır bu çayı ve beraberinde yağı tarife göre kullanılması sonucu kireçleme çözülüyor ve çıkık çeken arkadaş çekme işlemi ile sonuç kesin alınıyor bana gelen hastaların çoğu sizler gibi kalça veya diz çıkığı olarak gelmiyorlar ya bel ağrısı veya menisküs sikayeti ile geliyorlar bu konuda çok sayıda arkadaş bu rahatsızlıklardan kurtuldu sizlerinde rahatsızlığına çareye vesile olabilirsek kendimizi bahtiyar hissedeceğiz ister MSN ister telefonla görüşerek sizlere yardımcı olmaya çalışacağım tel.0358xxxxxxx cep.0537xxxxxxx nolu telefonlarla ulaşabilirsiniz şimdiden hepinize acil şifalar dilerim reşat türkoğlu