Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Bilgi] Arhavi Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği

ALPAGUN

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sirinmi sirin ilcemin pek de sirin olmayan bir gercegi
Cogu kücük yastaki kardeslerimizin engelli dogmasinin nedeni
Kahrolasi Cernobil...

Yetkililerin bu konu ile ilgili girisimleri hepinizin bildigi gibi agir aksak ya da hic ilerlemez bir duruma geldi.

Bizde onlarin yanliz olmadigini
Vatanimizin En batisindan, dogusundan,güneyinden onlara simsicak mesajlarimiz ile ve yapabildigimiz ölcüde destek vermek ile dertlerine ortak olalim,paylasalim... Almakta oldugum egitimden dolayi Yaz aylarinda gidebildigim, memleketim... Yasamimin 10 yilina taniklik etmis camurlu yollar, yosun kokulu deniz, yasli martilar ve derinin keyfini cikaran ala baliklar bekleyin yakinda gelecegim:)

Gelirken de yanimda oradaki kardeslerime verilmek üzere yardimsever Türklerden( ki almanlar bu her konuda oldugu gibi bu konuda yazik ki irkcidir) toplanan bagislari teslim edecegim. Artik patikali yollarda, düsmeyeceksiniz benim gibi dizleriniz kan icinde kalmayacak, aglayarak degil güler yüzlü, hopidi hopidi güle oynaya evinize gideceksiniz.
Cünkü derneginizde pisen corbada Almanyadaki Türklerin de tuzu olacak

BEKLE ARHAViM GELiYORUM...

Vay toprağım benim. Gurbette Arhaviye özlem bir başka oluyor bilirim bunu. Özlemini birazdaha arttırayım; Yine duman sardı cıhanın eteklerini, isinayı aşmaya çalışıyo bulutlar, orçi deresi bulanık ve arhavi sokakları herzamanki gibi ıslak.

En kısa zamanda görüşelim arkadaşım. Bende abedad'a üyeyim ve sitenin kurucusuyum. Gerçekten iyi çalışmalar yapıyo dernek, çok yararlı oldu. Bunları dahada ileriye taşımalıyız.

Kayite biciyat. ;)

sağol güzel ve fedakar kardeşim bizler birbirimizi düşündüğümüz kadar; düşündüklerini
soyleyenlerin neler yaptıklarına bakarsak dillerde dökülenle yüreklerden akanın aynı olmadığı ne yazıkki yaşayarak görmekteyız. dunyanın üzerinde yaşıyan insanların gölgedeki yüzü malesef bu. bunuda söylemek lazım çok yardımsever insanlarımızda vardır onların hakkınıda yememek lazım.ALPAGUN KARDEŞIME SEVGİLER DİYORUM

[size=4]“LÜTFEN BİZİ DIŞARI ÇIKARIN”

Arhavi Bedensel Engelliler Derneği üyeleri Arhavi caddelerinde seslerini duyurmak için yürüdüler. Arhavi Bedensel Engelliler Derneği başkanı Yaşanur Ustael’in çağrısı ile dernek merkezinde toplanan Engelli vatandaşlar, tekerlekli sandalyelerine binerek ve ellerine derneklerinin flamalarını alarak Arhavi caddelerinde vatandaşların meraklı bakışları arasında yürüyüş yaptılar.

img0538gt8.jpg

Arhavi belediyesine yaptıkları çağırılara kulak veren başkan Ulutaş’a teşekkür eden Engelliler artık cadde ve yollarda kendileri için özel olarak yapılmış bölmelerden rahatça geçerek Atatürk anıtının önüne geldiler. Burada başkan Yaşanur Ustael günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaparak sorunlarını gündeme taşıdı. Bu arada Arhavi Belediye başkanı Musa Ulutaş’a da yaptığı çalışmalar için teşekkür eden başkan Ustael, “El ele verirsek daha yaşanabilir bir dünya yaratmak yine kendi elimizde” dedi.

img0542zj2.jpg

Arhavi Bedensel Engelliler Derneği üyelerinin ellerinde taşıdıkları pankartlarda yazılı olanlar ise anlamlı idi. İşte bunlardan bazı örnekler “Hiç gözlerinizi kapatıp, yürümeyi denediniz mi.”, “Hiç merdivenleri emekleyerek çıkmak zorunda kaldınız mı?”, “Görüp de umursamazsan, Bir gün ola ki farkına bir şekilde varacaksın.”, “Başını yastığa koyup rahatça uyuduğunda, bir çaresize yardım ettiğin için vicdanın rahat olsun…”,Beni görmemezliliğe gelme, bende insanım.”, Aklınızı, Gözünüzü, el ve ayaklarınızı bizlerle paylaşın.”, Tanrının size vermiş olduğu güzellikleri ihtiyacı olanlarla paylaşın.”, Lütfen bizi dışarı çıkarın.”.

Kaynak[/size]

Üst Alt