Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilecik/Bozüyük Bilecik/Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği

çelik1

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 4 ay önce kurulan derneğimiz bölgemizde bulunan engellilere yardımcı olmaya devam ediyor

ENGELLİLER DERNEĞİNDEN TEKERLEKLİ SANDALYE

Bozüyük Özürlüler ve Engelliler Derneği tarafından engelli bir kişiye akülü tekerlekli sandalye yardımı yapıldığı bildirildi.

Dernek Başkanı Cengiz Turan yaptığı açıklamada, hayırsever bir vatandaş tarafından derneği hediye edilen akülü tekerlekli sandalyenin, Söğüt ilçesinde yaşayan 5 çocuk babası 65 yaşındaki Yaşar Apaydın’a teslim edildiğini söyledi.
Engelli Apaydın’ın yıllar önce geçirdiği trafik kazası sonucu yüzde 88 oranında felç olduğunu belirten Turan, şunları kaydetti:
“Hayırsever vatandaşlarımızla, ihtiyaç sahibi engelliler arasında köprü vazifesi görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Daha önce yaptığımız yardımlara bir yenisini daha ekledik. Engelli vatandaşlarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hayırsever kişiler bize ulaşarak yardım yapmak isterlerse, yapılan yardımı ihtiyaç sahiplerine en güzel şekilde ulaştırırız.”

KADİR ÇETİN

kaynak:ENGELLİLER DERNEĞİNDEN TEKERLEKLİ SANDALYE - Bozuyuk11.COM

Derneğinizi ve hayır sever vatandaşları bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Bu tür yardımların artarak devam etmesini diliyorum.

bilecikte üniversite öğrencisiyimmm... yardım ve destekleriniz için teşekkür ederimmm

Üst Alt