Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilateral chopart ampute olan arkadaşlar hangi protezi kullanıyorsunuz?

gokhankc06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bilateral chopart amputeyim benim gibi olan varmı kullandığı protezi rahatlığını öğrenebilir miyim kafam çok karışık.

Kafanız neden karışık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birçok sorum var ve onlardan dolayı kısa silikon mu yoksa dize kadar olan silikon mu karbon ayak mi kullanım şekilleri denge problemi vs vs konular bu yüzden

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bir firma olarak dize kadar ve karbon ayaklı tavsiye ederim

Ama ben chopart amputeyim sgk bunu karşılıyor mu

Chopart ı karşılar ama karbon ayagı ödemez

Hangi şehir

Öncelikle geçmiş olsun, Chopart amputasyonlarda topuk alınmadığı için karbon ayak ile birlikte kullanamazsınız. Topuk alındıysa zaten apmpute seviyesiniz chopart degildir.
Güdüğünüzün fotosunu yollarsanız daha doğru cevaplar verebilirim.

Çift chopart amputeyim karbon ayak denedim kullanabiliyorum o konuda sıkıntı yok ama sgk karşılaması ve deneyim soruyorum özelden yaziyorum size

@gokhankc06

Hocam ayağı görmeden birşey söylemek doğru olmaz. Başkasına iyi gelen protez size uygun olmayabilir. Şeker, diyaliz vs olabilir veye başka sebebler. Siz protezcinizle irtibata geçin yada ayağın fotoğrafını gonderebilirsen yardımcı olmaya çalışalım

Hocam www.parmakiziprotez.com adresinde telefonum var iletişime geçebilirsiniz

Arkadaşlar Merhaba,

Toparlayacak olursak chopart ampute olan kişi için Türkiye de ki en iyi firmalar sizce hangileri ve neredeler, fiyat durumları , yaşanabilecek sorunlar sıkıntılar hakkında bilgisi olan ? Tecrübeli olanlar yazarsa mutlu olacağım.

Buna ek olarak tek ayak için engelli raporu yüzde kaç veriliyor?

teşekkürler

Üst Alt