Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Biküspit aort, esansiyel (primer) hipertansiyon ve halluks valgus özür oranı?

A.garip

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar öncelikle emekleriniz ve aydınlatmlarınız için tşk ederim . Bende biküspit aort var ( orta derece ) EF değeri 57 . 2 defa anjiyo oldum. Son kontrolumde doktor damarda genişleme , kalp duvarında da kalınlaşma olduğunu söyledi . yaklaşık 7 ay önce yüksek tansiyondan raporlu ilaç kullanmaya başladım . Daha önce iki ayağımdan halluks valgus opere edildim . Sol ayağımda sıkıntı yoktu ama sağ ayağım tekrar etti . yaklaşık 4 yıl önce tekrar opere edildim greft kemiğinden ayak tarağına takviye yapıldı . Şu an ayakkabı giymekte ve yürümekte zorlanıyorum . Bu bulgularla engelli raporuna başvuru yaparsam oran alabilirmiyim , alabilirsem kaç olur sizce ?. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim .

Son düzenleme:
EF/57,normal sınırlarda olmasada(60/65)
Normal sayılabilir,
Diğer
Vakgus(ayak veya parmak şekil bozuklukları)
Opere edilmiş,
+Ht,

Engelli rapaoru için olumlu görünmüyor,ancak hepsi bir arada yakınen değerledirilirse(hekim kanaati) belki olumlu bir sonuç çıkar,
İsterseniz şansınızı deneyin...
A.garip

05.07.2022 de başvuru yaptım 08.07.2022 de raporum çıktı .
KLAS 2 HT+ KLAS 1 KAPAK HAST. (KARDİYOLOJİ GÖRÜŞÜNE İSTİNADEN) ÜRİNER
İNKONTİNANS (ÜROLOJİ GÖRÜŞÜNE İSTİNADEN) % 32
LOMBER DİSKOPATİ % 14
Toplamda % 42 oranla süresiz rapor aldım . Bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim ...

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Üst Alt