Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin tümör ameliyatı ile askerlik durumum ne olur?

hadjikey

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Temmuz 2016 tarihinde ameliyat oldum. Beynin temporal lobunda iyi huylu DNET tümörü mevcuttu. Ameliyat öncesi nöbet, ağrı, baş dönmesi gibi şikayetlerim vardı ancak şuan bir şey kalmadı. 1 yıl epilepsi ilacı kullandım ardından bıraktım
Hafıza olarak tedavilerim sürüyor. Rutin kontrollerim devam ediyor. İlaç kullanmıyorum. Sizce muafiyet alabilir miyim?

Büyük ihtimalle muaf alırsınız ama tamamen iyileştiyseniz ne olur bilemem tekrardan geçmiş olsun

hadjikey geçmiş olsun. Tümör tamamı çıkartıldımı ? Hangi bölgeden çıkartıldı ? Hafıza olarak tedaviniz
( takibiniz ) devam ediyorsa eğer konuşma bölgesine yakın bir konumda yer alır.

hadjikey. Hocam merhaba. Benim durumum da sizinkiyle aynı. Merak ediyorum. Askerliğe elverişli değildir raporu alabildiniz mi? Sonucu paylaşır mısınız?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt