Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin kanaması geçirdiğim için askerlikten muaf oldum. Kadrolu iş bulamıyorum..?

kul_gunn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1994 yılında beyin kanamsı geçirdim.askerlikten muaf oldum .bir bankanın taşeron firmasında 2 yıl oldu çalışıyorum.muafım die kadroya alınmıyorum.hangi bankanın ilanlarına baksam muaf eleman istemiyorlar işimi engelliycek bir engelimde yok .. ne olur bana yardımcı olun ..hayata küskünüm buruğum..ne yapıyım

değerli arkadaşm. 2009 yılında bnde askrlikten muaf oldum ve o dönemde dediğin gibi iş sıkıntım çok oldu. bu sorunuda iş görememezlik raporu alarak çözdüm. daha farklı yollar vardır illaki ama bnm bildiğim tek çare iş görememezlik raporu alarak başvuru yapmak.

ilgin için öncelikle çok teşekkür ederim.iş görememezlik raporu derken herhangi rahatsızlıgım yok ..devlet hastanesindenmi alıcam nasıl alıcam..beni yönlendirebilirmisin ..kariyerime yardımcı olurmu yoksa dezavantaj olurmu.kendim işletme mezunuyum..bankanın taşeron firmasında çalışyorum bu raporu alsam yine kurumsal bir şirkte girebilmem şansım varmı..cevabnım bekliycem..yardımına ihtiyacım var

sakatlık oranı cetveli'ne göre % 40 ve üzeri rapor alabiliyorsanız, sakat statüsünde açılan işlere (ve kamu ilanlarına) başvuru yapabilirsiniz. Ama durumunuz bu oranda rapor almaya yeterli mi, bilemiyorum.

[arkadaşlar tekrardan merhabalar ben özürlü rapor almak istiyorum ilk önce nasıl işlem yapıldığını bilmiyorum bakırköyden randevu almaya çalışıyorum 2 aydır hep dolu deniliyor yada vermek istemiyorlar nasıl yol izlemeliyelim

Askerlikten muaf olmanız kadrolu bir işe girmenize engel değil ki... Sorun nedir anlamadım?

Üst Alt